ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ηττα για τον Παναθηναϊκό Β

Ο Παναθηναϊκός Β ηττήθηκε με 2-1 εντός έδρας από την Επισκοπή για την 17η αγωνιστική της Super L

Ηττα για τον Παναθηναϊκό Β

Ο Παναθηναϊκός Β ηττήθηκε εντός έδρας από την Επισκοπή με 2-1 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2.

Οι Πράσινοι είχαν την κατοχή της μπάλας στο ξεκίνημα αλλά δεν βρήκαν διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Στο 7′ ο Καρβούνης έκανε γυριστή κεφαλιά αλλά ο Καλογεράκης μπλόκαρε τη μπάλα. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Καρβούνης συνεργάστηκε με τον Αθανασακόπουλο, σούταρε με καλές προϋποθέσεις από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο σώμα του Γκονζάλβες και απομακρύνθηκε.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 14’ με τον Τριντάντε να πασάρει στον Εμπόι, ο οποίος με ωραίο δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή νίκησε τον Ξενόπουλο. Στο 31′ από εκτέλεση φάουλ του Αθανασακόπουλου στο δεύτερο δοκάρι η κεφαλιά του Σιδερά πέρασε άουτ. Η καλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ήρθε στο 37’ με την ατομική ενέργεια και το σουτ του Τσιριγώτη, το οποίο έδιωξε με υπερένταση ο Καλογεράκης.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.233 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Σουμπασάκης βρέθηκε απέναντι στον Ξενόπουλο αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει καθώς ο γκολκίπερ του Τριφυλλιού αντέδρασε σωστά. Ωστόσο, ο Εμπόι πήρε το ριμπάουντ και με συρτό σουτ εντός περιοχής πέτυχε το 0-2. Η ομάδα του Χαβιέρ Βάθκεθ κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 44′ με το σουτ του Κρυπαράκου μέσα από την περιοχή, ενώ νωρίτερα η προσπάθεια του Κούτσια είχε σταματήσει στο αριστερό δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός Β πίεσε άμεσα για την ισοφάριση, έχοντας την πρώτη του καλή στιγμή στο 54’, αλλά η προσπάθεια του Σαρδέλη βρήκε πάνω στον Ανδρικόπουλο με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Καλογεράκης. Ο Εμπόι είχε στο 59′ μια ακόμα αξιόλογη ατομική προσπάθεια με μακρινό σουτ που πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ξενόπουλου. Στη συνέχεια, η Επισκοπή κλείστηκε στο μισό γήπεδο, έκλεισε καλά τους διαδρόμους και δεν επέτρεψε στο Τριφύλλι να απειλήσει με αξιώσεις.

Εξαίρεση αποτέλεσε στο 74′ η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Σαρδέλη, o οποίος πλάσαρε άστοχα από δύσκολη θέση προ κενής εστίας μετά την επέμβαση του Καλογεράκη σε κεφαλιά του Σιδερά. Ο Παναθηναϊκός Β έπαιξε φουλ επίθεση στο τελευταίο δεκάλεπτο μετά και τις αλλαγές του Χαβιέρ Βάθκεθ αναζητώντας το 2-2, αλλά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 1-3 με το σουτ του Τσαβού στο 85′ λεπτό να σταματάει στη συμβολή των δοκαριών.

Παναθηναϊκός Β: Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι (83’ Μαραθωνίτης), Σιδεράς, Κούτσιας (69’ Μαρτίνης), Θεοχάρης (83’ Ματσαδές), Αθανασακόπουλος, Κρυπαράκος (69’ Αλμπάνης), Καρβούνης (60’ Σερπέζης), Σαρδέλης, Τσιριγώτης.

Επισκοπή: Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος, Τριντάντε, Μπαρμπόσα, Γκονζάλβες, Εμπόι, Πολυχρόνης, Σκόνδρας (57’ Νταρζίσιο), Σουμπασάκης (57’ Τσαβός), Πέτρου (90’+1’ Σταθόπουλος), Νοικοκυράκης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...