ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Για την επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Άρη

Εντός έδρας αναμέτρηση δίνει απόψε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού, που φιλοξενεί στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι τον Άρη για την 20η αγωνιστική της Volley League (15:30, Live Streaming).

Για την επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Άρη

Οι «πράσινες» μετά τον αποκλεισμό τους από τη συνέχεια του Challenge Cup στρέφουν την προσοχή τους αποκλειστικά στις εγχώριες διοργανώσεις, αρχής γενομένης από το σημερινό ματς.

Το σύνολο του Απόστολου Οικονόμου στοχεύει στο «τρίποντο» της νίκης, απέναντι μάλιστα στη μοναδική ομάδα η οποία επικράτησε του «τριφυλλιού» στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Volley League γυναικών.

Αγωνιστικά ζητήματα δεν έχει η ομάδα του Παναθηναϊκού, που θα παραταχθεί πλήρης κόντρα στον Άρη που έχει ελπίδες να κόψει βαθμούς από τις «πράσινες».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Κυριοπούλου και Μενεσλής θα είναι οι δύο διαιτητές της σημερινή αναμέτρησης, η οποία έχει ώρα έναρξης στις 15:30, με τηλεοπτική κάλυψη μέσω Live Streaming, ενώ θα υπάρξει και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.