ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ξέσπασμα Πρίφτη: «Ντροπή! Αυτό δεν είναι Παναθηναϊκός»!

Εκτός εαυτού ο Δημήτρης Πρίφτης στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου στην αναμέτρηση με την Λάρισα.

Ξέσπασμα Πρίφτη: «Ντροπή! Αυτό δεν είναι Παναθηναϊκός»!

Ο Παναθηναϊκός βρισκόταν πίσω στο σκορ στην αναμέτρηση με την Λάρισα με 29-16, κάτι που προκάλεσε το ξέσπασμα του προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Πρίφτη.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» ανέβασε έντονα τους τόνους τονίζοντας χαρακτηριστικά προς τους «πράσινους»: «Ντροπή σε εσάς, ντροπή και σε εμάς που βρισκόμαστε εδώ. Αυτό δεν είναι Παναθηναϊκός»!

Μάλιστα ο Πρίφτης δεν έδωσε καμία οδηγία στους παίκτες του, τους οποίους έστειλε κατευθείαν στο παρκέ για την έναρξη της δεύτερης περιόδου

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.082 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.