ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βέλεθ: «Παίζουν με το ψωμί μας – Είναι ντροπή»

Ο Φραν Βέλεθ ήταν έξαλλος με την διαιτησία και ανέφερε ότι αυτά που συνέβησαν είναι ντροπιαστικά.

Βέλεθ: «Παίζουν με το ψωμί μας - Είναι ντροπή»

Ο Παναθηναϊκός γι΄ άλλο ένα ματς αδικήθηκε κατάφωρα από την διαιτισία. Ο Τρεϊμάνις έκλεισε τα μάτια σε καθαρή παράβαση πάνω στον Αϊτόρ στο 31ο λεπτό.

Αυτό φυσικά έχει γίνει συνήθεια πλέον και όποιος και να έχει τη σφυρίχτρα δεν αλλάζει. Ο Κλάτενμπεργκ με άλλον έναν ορισμό – πρόκληση(εκ του αποτελέσματος πάντα) «παίζει» με το ψωμί των παικτών όπως πολύ σωστά είπε ο Βέλεθ. Μεταξύ άλλων ανέφερε ο Βέλεθ:

«Όλοι είδατε το παιχνίδι. Είναι τρεις ήττες σκληρές για εμάς. Έφτασε η στιγμή να πω ότι είναι ντροπή. Αυτά που μας κάνουν στα τελευταία παιχνίδια είναι αχαρακτήριστα. Θεωρώ ότι όλοι, εμείς, οι φίλαθλοι, οι παίκτες, φτάνουμε να πούμε… αρκετά. Μας φέρνουν Λετονό, καλύτερα να έφερναν Έλληνα. Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που πρέπει εμείς να βελτιώσουμε σε αγωνιστικό επίπεδο. Παίζουν όμως με το ψωμί μας, με το ψωμί των οικογενειών μας και πλέον έφτασε η στιγμή να πούμε αρκετά. Καθαρό πέναλτι δεν μας το δίνει, από το 10ο λεπτό μας λέει πιο γρήγορα και πιο γρήγορα. Ας έρθουν άλλοι να παίξουν. Αυτά που μας κάνουν ντροπή, πρέπει να το πούμε. Και να μου πουν ότι ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε καλά, αυτό μπορεί να συμβεί σε όλες τις ομάδες. Όμως πλέον αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί»

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 98.521 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...