ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέντοβιτς: «Έπρεπε να βγει μπροστά για την ομάδα, ανυπομονώ για το κύπελλο»

Για την εκπληκτική του απόδοση στην αναμέτρηση κόντρα στην Λάρισα, μίλησε ο Νεμάνια Νέντοβιτς και εξέφρασε την ανυπομονησία του για το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας.

Νέντοβιτς: «Έπρεπε να βγει μπροστά για την ομάδα, ανυπομονώ για το κύπελλο»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου άσου στην ΕΡΤ:

Για την προσωπική του απόδοση: «Έπρεπε κάποιος να κάνει το βήμα μπροστά, να τραβήξει την ομάδα. Δεν ήμουν στη Βαρκελώνη, δεν έπαιξα εκεί, επομένως είχα δύο μέρες επιπλέον να ξεκουραστώ. Ήταν κάτι που με βοήθησε να βγω μπροστά για την ομάδα. Η Λάρισα είναι μια καλή ομάδα, είχε 3-1 το τελευταίο διάστημα κι έπρεπε κάποιος να κάνει το κάτι παραπάνω».

Για την κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου: «Ήμασταν ένα κλικ πιο αργοί σε όλα. Μπορούμε να πούμε πως υπήρχε κούραση στους συμπαίκτες μου, εκτός από εμένα. Εκείνοι είχαν δώσει 4 αγώνες σε 8 μέρες ενώ εγώ 3 στο ίδιο διάστημα. Είμαι όμως χαρούμενος που δείξαμε χαρακτήρα στο τέλος. Δεν πανικοβληθήκαμε, μείναμε συγκεντρωμένοι και βήμα-βήμα γυρίσαμε το παιχνίδι και το τελειώσαμε με τον σωστό τρόπο».

Για το αν είναι δύσκολο το ελληνικό πρωτάθλημα: «Η ελληνική λίγκα είναι δύσκολη. Νομίζω ότι ο κόσμος υποτιμά το πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο ειδικά όταν παίζεις εκτός έδρας. Κάποιες ομάδες έχουν επτά μέρες να προετοιμαστούν για το παιχνίδι τους. Όλοι έχουν μεγάλο κίνητρο όταν μας αντιμετωπίζουν, όπως και τον Ολυμπιακό. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες ενόψει των πλέι οφ».

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.580 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, είναι μια ευκαιρία να κερδίσουμε ένα τρόπαιο. Θα είναι εκεί τέσσερις πολύ καλές ομάδες. Είναι ένας από τους στόχους μας το Κύπελλο. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε στο 100% σ’ αυτό το τουρνουά. Ανυπομονώ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.