ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ο Κάκος δεν είδε πέναλτι στη φάση του Αϊτόρ

Το άσπρο… μαύρο έκανε ο Τάσος Κάκος, καθώς όπως τόνισε δεν υπάρχει κανένα πέναλτι στη φάση του 28ου λεπτού.

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ο Κάκος δεν είδε πέναλτι στη φάση του Αϊτόρ

Ο διαιτητής Τρεϊμάνις αδίκησε κατάφωρα τον Παναθηναϊκό στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Αποκορύφωμα της όλης… δράσης του Λετονού ήταν η φάση του 28ου λεπτού.

Η φάση που θα μπορούσε ο Παναθηναϊκός να κάνει το 2-0 και να τελειώσει το ματς. Η φάση που ο Τσιγγάρας ανατρέπει ξεκάθαρα τον Αϊτόρ μέσα στην περιοχή, αλλά ο Λετονός ακόμη και αν το είδε στο VAR δεν το έδωσε.

Ο πρώην διαιτητής Τάσος Κάκος στο OPEN δεν είδε πέναλτι. Είδε ενιαία κίνηση του αμυντικού μετά από ένα τάκλιν (;). Ναι καλά διαβάζετε αυτό είδε.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 33.138 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Η απόφαση του Αντρίς Τρεϊμάνις είναι σωστή. Γιατί; Επειδή ο αμυντικος παιζει καθαρα την μπαλα και στην συνέχεια, στην ενιαια του κινηση βρισκει τον αντιπαλό του. Δεν μπορει να σταματησει ουτε να τραβηξει… χειροφρενο.

Δεν υπάρχει καμία παράβαση. Αξίζει να πουμε, όμως, πως διαφώνησε ο VARίστας, ο οποίος πήγε να τον πάρει στον λαιμό του τον διαιτητή. Αυτός όμως, μετά από την ανασκόπηση της φάσης επέμεινε στην αρχική του απόφαση και δεν έδωσε την εσχάτη των ποινών».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.