ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μεγάλη ανατροπή για τη δολοφονία του Άλκη!

Άνοιξαν στόματα πλέον.

Μεγάλη ανατροπή για τη δολοφονία του Άλκη!

Από χθες είχε αρχίσει να κυκλοφορεί η φήμη ότι το πιθανότερο σενάριο θέλει τον δολοφόνο να είναι τελικά ένας εκ των νέων συλληφθέντων και όχι ο 23χρονος στον οποίο οι Αρχές πέρασαν τις χειροπέδες πριν από τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους. Μια φήμη που όπως δείχνουν οι νέες εξελίξεις ενδέχεται να επιβεβαιωθεί.

Και οι οκτώ συνελήφθησαν κατά τη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που έγινε χθες (06.02.2022) στη Θεσσαλονίκη, ενώ καταζητούνται ακόμη δυο ύποπτοι για τη δολοφονία του 19χρονου φιλάθλου του Άρη. Αποτυπώματα και DNA τους εντοπίζονται σε ευρήματα από τον τόπο του εγκλήματος. Οι συλληφθέντες είναι επτά Έλληνες και ένας Αλβανός, ηλικίας από 19 έως 21 ετών.

Συνολικά έχουν γίνει εννέα συλλήψεις για τη δολοφονία που “πάγωσε” το πανελλήνιο: οι οκτώ χθες και ο 23χρονος που οδηγείται σήμερα στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.608 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι οκτώ από τους εννέα συλληφθέντες, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχουν ισχυριστεί στις αρχές ότι το δρεπάνι που έκοψε τη μηριαία αρτηρία του άτυχου Άλκη τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη κρατούσε ένας 21χρονος Έλληνας, άτομο που είναι ανάμεσα σε εκείνα που συνελήφθησαν την Κυριακή. Και αφού “φωτογραφίζουν” τον 21χρονο, “αθωώνουν” τον 23χρονο που απολογείται και ισχυρίζονται (όπως θα πει κι εκείνος στην απολογία του) ότι ήταν μεν στον τόπο του εγκλήματος αλλά δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητό του.

Αν και οι έξι από τους συλληφθέντες είναι σεσημασμένοι, ο 21χρονος φαίνεται πως δεν είναι και αποτυπώματά του δεν υπάρχουν στο σύστημα. Έτσι, αναμένεται η εισαγγελική παραγγελία για να ληφθούν αποτυπώματα και DNA και να εξεταστούν σε σχέση με εκείνα στο όπλο του φόνου ώστε να διαπιστωθεί και με επιστημονικά στοιχεία αν όντως υπάρχει ταύτιση και ο 21χρονος είναι ο δολοφόνος του Άλκη. Ο ίδιος, πάντως, για την ώρα αρνείται τις κατηγορίες.

Από τις έρευνες, σύμφωνα με πληροφορίες, προέκυψε, επίσης, πως DNA κάποιων από τους συλληφθέντες βρέθηκε στα ρούχα τόσο του 19χρονου, όσο και των δυο φίλων του που ήταν μαζί του όταν δέχτηκαν την επίθεση από τους χούλιγκαν. Οι περισσότεροι απ’ όσους έχουν συλληφθεί είναι σεσημασμένοι, αφού είχαν απασχολήσει τις αρχές και κατά το παρελθόν.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δυο υπόπτων που διαφεύγουν.

Ένταση και προπηλακισμοί στα δικαστήρια

Ένταση σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, όταν κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος μπροστά από το δικαστικό μέγαρο, προπηλάκισε άτομα θεωρώντας ότι είναι οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του Άλκη.

Όλα έγιναν όταν αστυνομικοί συνόδευσαν στα δικαστήρια 2 ή 3 κατηγορούμενους με χειροπέδες και μαύρα ρούχα.

Πολίτες που ήταν συγκεντρωμένοι μπροστά από το δικαστικό μέγαρο θεώρησαν ότι πρόκειται για μέλη της ομάδας κατηγορείται για συμμετοχή στη δολοφονία του 19χρονου, κινούμενοι απειλητικά εναντίον τους και βρίζοντας τους.

Πηγή: ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.