ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Μαγνητική ο Λούντκβιστ, δεν έχει κάτι σοβαρό ο Αλεξανδρόπουλος

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος αποκόμισε μια μικρή σύσπαση από τη χθεσινή αναμέτρηση, ενώ ο Ραμόν Λούντκβιστ θα υποβληθεί σε μαγνητική στο γόνατο.

Παναθηναϊκός: Μαγνητική ο Λούντκβιστ, δεν έχει κάτι σοβαρό ο Αλεξανδρόπουλος

Λούντκβιστ και Αλεξανδρόπουλος αποχώρησαν λόγω τραυματισμού από τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας. Ο πρώτος βγήκε καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα στο γόνατο και αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο ότι έχει υποστεί μικρή ζημιά στο μηνίσκο. Το πιο πιθανό να μείνει για 2-3 εβδομάδες εκτός.

Την ίδια στιγμή ο νεαρός ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού θα μείνει για 2-3 μέρες εκτός.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Παναθηναϊκού:

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 8.048 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας στρέφεται πλέον ο Παναθηναϊκός. Στην προπόνηση της Δευτέρας όσοι έπαιξαν βασικοί στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία, εξαιρουμένων των Αλεξανδρόπουλου, Λούντκβιστ οι οποίοι ακολούθησαν θεραπεία (όπως και οι Μαουρίσιο, Μακέντα). Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Στο πρώτο μέρος του προγράμματος συμμετείχαν οι Κώτσιρας, Βαγιαννίδης προτού συνεχίσουν με ατομικό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.