ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αλβέρτης: «Ο Παναθηναϊκός ανέκαθεν στήριζε την Εθνική, πρόθεση να βοηθήσουμε»

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης σε δηλώσεις του στάθηκε στο θέμα της Εθνικής ομάδας, ξεκαθαρίζοντας πως οι «πράσινοι» ανέκαθεν ήταν δίπλα στη Γαλανόλευκη.

Αλβέρτης: «Ο Παναθηναϊκός ανέκαθεν στήριζε την Εθνική, πρόθεση να βοηθήσουμε»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το Final Four του Κυπέλλου: «Μετά από πολλά χρόνια επανήλθε ο θεσμός του Final Four. Κάθε Final Four είναι ένα τριήμερο γεμάτο μπάσκετ. Πιστεύω θα γίνουν αγώνες οι οποίοι θα είναι αντάξιοι των ομάδων εντός και εκτός γηπέδων. Πιστεύω ότι θα κυλήσει όλη η διαδικασία πολύ ομαλά και όμορφα, έτσι όπως αξίζει σε ένα θεσμό τελικών κυπέλλου. Και πιστεύω πως θα γίνουν και πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια».

Για το αν ο Παναθηναϊκός θα δώσει παίκτες στην Εθνική: «Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε πως ο Παναθηναϊκό ανέκαθεν στήριζε την Εθνική ομάδα. Η φιλοσοφία μας είναι ότι η Εθνική είναι πέρα από τους συλλόγους η εικόνα μας προς τα έξω. Οπότε μία δυνατή ομάδα με επιτυχίες κάνει δυνατό το μπάσκετ σε όλες τις. Η πρόθεσή μας είναι να βοηθήσουμε την Εθνική ομάδα, αν και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και δεν υπάρχουν προβλήματα μέχρι εκείνη την στιγμή. Και ελπίζουμε το καλύτερο και για την Εθνική και για εμάς».

Για το αν έχουν συζητηθεί ονόματα:«Δεν έχει να κάνει με το σωματείο. Έχει να κάνει με τις ανάγκες που θα έχει η Εθνική ομάδα. Δεν μπορώ να πω ονόματα. Όποιους μας ζητήσουν και μπορούμε να τους δώσουμε θα το κάνουμε».

Πάλι ο Αταμάν του έφταιγε του Μπαρτζώκα – Η δήλωση εναντίον του Παναθηναϊκού και του προπονητή του
Πάλι ο Αταμάν του έφταιγε του Μπαρτζώκα – Η δήλωση εναντίον του Παναθηναϊκού και του προπονητή του 24.999 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον ημιτελικό με τον Προμηθέα: «Ο Προμηθέας είναι μία πολύ καλή ομάδα, δύσκολο παιχνίδι και καταλαβαίνουμε όλοι πως πρέπει να παίξουμε για να φτάσουμε στον τελικό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.