ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε ο Έλληνας που αναζητούσαν οι Αρχές!

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται και ο δέκατος από τους συνολικά 11 εμπλεκόμενους στην υπόθεση δολοφονίας του Άλκη Καμπανού.

Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε ο Έλληνας που αναζητούσαν οι Αρχές!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγο παραδόθηκε στις Αρχές της Θεσσαλονίκης και ο 25χρονος σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονική επίθεση κατά του Άλκη και της παρέας του, στην περιοχή Χαριλάου, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 25χρονος είναι οργανωμένος οπαδός σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Αθήνα και οι Αρχές πραγματοποιούσαν έρευνες για τον εντοπισμό του, τόσο στην Αττική όσο και στη Θεσσαλονίκη. Τελικά, ο ίδιος παραδόθηκε στην Αστυνομία της Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι ένα ακόμη άτομο καταζητείται για την υπόθεση. Πρόκειται για τον 20χρονο, που έχει διαφύγει στην Αλβανία και για τον οποίο το ένταλμα σύλληψης αναμένεται να μετατραπεί σε διεθνές.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.627 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο πρώτος που είχε συλληφθεί για την φονική επίθεση είναι ο 23χρονος αλβανικής καταγωγής, ο οποίος απολογήθηκε χθες στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης και κρίθηκε προφυλακιστέος. Την Κυριακή, εκδόθηκαν 10 εντάλματα σύλληψης και ξεκίνησαν οι συλλήψεις των εμπλεκομένων στην άγρια επίθεση, που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Πηγή: enikos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.