ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προπόνηση και αποστολή για το παιχνίδι με Αιγάλεω

Με 18 ποδοσφαιριστές η αποστολή του Παναθηναϊκού Β για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα

Προπόνηση και αποστολή για το παιχνίδι με Αιγάλεω

Με προπόνηση στο Κορωπί ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Β για το εξ αναβολής παιχνίδι με το Αιγάλεω (09/02, 15:00) στο δημοτικό στάδιο Ασπροπύργου, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2.

Το πρόγραμμα των Πράσινων είχε προθέρμανση, ασκήσεις πέντε εναντίον δυο, ασκήσεις κατοχής μπάλας και εξάσκηση σε τελειώματα και στημένες φάσεις.

Ο Σαρδέλης απουσίασε από την προπόνηση λόγω ίωσης, ο Σουρδής ακολούθησε μέρος της προπόνησης, ενώ ο Πάνκα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του και ο Νταμπίζας έκανε θεραπεία.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.038 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Χαβιέρ Βάθκεθ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το αυριανό ματς.

Αυτοί είναι οι: Aθανασακόπουλος, Αλμπάνης, Αντωνίου, Δημητρίου, Ηλιάδης, Καραμπάς, Καρβούνης, Κούτσιας, Κρυπαράκος, Μαραθωνίτης, Μαργκόνο, Μαρτίνης, Ματσαδές, Ξενόπουλος, Ρόμπι, Σερπέζης, Τουρκοχωρίτης, Τσιριγώτης.

Ο Θεοχάρης έχει συμπληρώσει κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στην αυριανή αναμέτρηση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...