ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Κόντρα στην ΑΕΚ για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Την πρόκρισή της στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεκδικήσει η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού, η οποία φιλοξενεί στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι την ΑΕΚ σε αγώνα νοκ-άουτ για την προημιτελική φάση του θεσμού (15:00, Live Streaming/Panathinaikos24.gr).

Κόντρα στην ΑΕΚ για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Οι «πράσινες» στοχεύουν στην κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων και μια νίκη κόντρα στην ΑΕΚ θα τις φέρει πιο κοντά στο στόχο τους.

Η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου για το πρωτάθλημα είχε πάρει άνετη νίκη με 3-0 σετ στην έδρα της Ένωσης και θέλει αυτή τη φορά να ντουμπλάρει τις νίκες της και για το κύπελλο Ελλάδας.

Αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα του Απόστολου Οικονόμου δεν υπάρχουν, ενώ χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και η ΑΕΚ.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 2.341 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Γεροθόδωρος και Κυριοπούλου. Η αναμέτρηση έχει ώρα έναρξης στις 15:00, θα μεταδοθεί μέσω Live Streaming, ενώ θα υπάρξει και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.