ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απειλές καταγγέλλει ο Σανκαρέ: «Mου άδειασαν το σπίτι και κόπηκε το ρεύμα»

Σε καταγγελία κατά του προέδρου της Γκιρεσούνσπορ, προχώρησε ο Γιουνούς Σανκαρέ, ο οποίος τόνισε πως δέχεται απειλές για τη ζωή του.

Απειλές καταγγέλλει ο Σανκαρέ: «Mου άδειασαν το σπίτι και κόπηκε το ρεύμα»

Ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού, μέσω της γαλλικής «Εquipe», κατήγγειλε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην Γκιρεσούνσπορ. Ο Σανκαρέ τηλεφώνησε ο ίδιος ζητώντας βοήθεια, και δήλωσε πως ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας απείλησε την ασφάλειά του, ενώ βρήκε το σπίτι του άδειο και με κομμένο το ρεύμα.

«Ανησυχώ πραγματικά για την ασφάλειά μου. Αυτή τη στιγμή είμαι στο αυτοκίνητό μου ακόμα, για να μπορώ να φορτίζω το τηλέφωνό μου, επειδή μου άδειασαν το σπίτι και κόπηκε το ρεύμα και το internet. Απειλείται η ασφάλειά μου. Μετά από ένα ματς, όλα άλλαξαν, δεν έπαιξα ξανά και μετά από λίγο ξεκίνησαν να μου βάζουν κάποια γελοία πρόστιμα. Έμεινα σιωπηλός.

Τελικά, μου ζήτησαν να μειώσω το μισθό μου. Δεν δέχτηκα και ο πρόεδρος με απείλησε, λέγοντάς μου: «Να ξέρεις ότι δύσκολα μπορώ να κρατήσω τους οπαδούς μας. Αν σου συμβεί κάτι, δεν είναι δικό μου πρόβλημα…», κατήγγειλε ο Σενεγαλέζος μέσος.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.968 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.