ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Θέλουμε το Κύπελλο»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στη σημερινή νίκη και στο στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου.

Γιοβάνοβιτς: «Θέλουμε το Κύπελλο»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Ο Παναθηναϊκός σίγουρα σε όποιο ματς και αν παίζει, είτε είναι φιλικό είτε ματς κυπέλλου στοχεύει στη νίκη. Παρόλο που είχαμε “καθαρίσει” την πρόκριση σε έως έναν βαθμό, ήταν μία ευκαιρία να αγωνιστούν παίκτες που δεν είχαν παίξει το προηγούμενο διάστημα. Σίγουρα θα τους χρειαστούμε μέχρι το τέλος.»

Για τον Δημήτρη Κουρμπέλη που επέστρεψε:

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.174 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Σίγουρα εγω είμαι περισσότερο χαρούμενος από όλους που αγωνίστηκε ξανά μετά από τόσο καιρό. Η αγωνιστική του κατάσταση δεν του επέτρεπε να αγωνιστεί περισσότερο. Ελπίζω για τον ίδιο το ματς αυτό να του δώσει ερέθισμα να πιεστεί ακόμη περισσότερο για να μας δώσει την ποιότητά του στο μέλλον, είτε στο πρωτάθλημα είτε στο κύπελλο.»

Για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός είναι στον ημιτελικό και αν στοχεύει τον τελικό:

«Λογικό είναι. Το κύπελλο είναι ένας θεσμός που όλες οι μεγάλες ομάδες προσπαθούν να είναι στον τελικό. Αυτός ήταν και δικός μας στόχος. Είμαστε στον ημιτελικό και χρειάζεται ακόμη προσπάθεια για να βρεθούμε στον τελικό.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.