ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συγκινήθηκε ο Κουρμπέλης: «Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να επιστρέψω»

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης στάθηκε στην επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Συγκινήθηκε ο Κουρμπέλης: «Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να επιστρέψω»

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:

Για το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας και τον στόχο τίτλου:

“Τα προηγούμενα χρόνια δεν καταφέρναμε να φτάσουμε σε τελική ή ημιτελικά και μας άφηνε μια πικρία γιατί είναι ο χρόνος που έχει πάντα η ομάδα και ο δικός μας, καθώς θέλουμε να αφήσουμε κάτι στην ομάδα. Έχουμε πλέον μια ευκαιρία, μπορούμε να πούμε ότι στόχος μας είναι ο τελικός και το τρόπαιο. Με αυτόν τον στόχο θα συνεχίσουμε”.

Για την επιστροφή του στη δράση μετά από 14 μήνες:

“Ήταν πολύ δύσκολος όλος αυτός ο καιρός… Θα με πιάσουν τα κλάματα… Δεν θέλω να κλαυτώ, πέρασε αυτός ο καιρός και κοιτάμε μπροστά. Να ευχαριστήσω την ομάδα που μου στάθηκε πολύ σε αυτή τη δύσκολη περίοδο και τον Ξενοφώντα Κωνσταντάκη, τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας που με είδε σε δύσκολες καταστάσεις, αλλά πάντα μου έδινε το χέρι για να σηκωθώ.

Σίγουρα θα χρειαστώ χρόνο, λείπω μεγάλο διάστημα. Όλο αυτό το διάστημα σκεφτόμουν αυτή τη στιγμή. Να επιστρέψω και να πατήσω πάλι στο γήπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος και συνεχίζω…”.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.767 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.