ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δολοφονία Άλκη: Ο δικηγόρος του 20χρονου που διέφυγε στην Αλβανία: «Θέλει να παραδοθεί – Δεν είναι ο δολοφόνος»

Αλλαγή στάσης από τον 20χρονο ο οποίος διέφυγε στην Αλβανία μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στην περιοχή της Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Δολοφονία Άλκη: Ο δικηγόρος του 20χρονου που διέφυγε στην Αλβανία: «Θέλει να παραδοθεί - Δεν είναι ο δολοφόνος»

Η οικογένεια του μίλησε με τον γιο της και του ζήτησε να παραδοθεί με τον ίδιο να πείθεται σύμφωνα με τον δικηγόρο του Παρασκευά Σπυράτο.

Ο τελευταίος επικοινώνησε με τον εντολέα του και δηλώνει στο ethnos.gr: «Έχει την πρόθεση να παραδοθεί στην Αλβανία, να συλληφθεί και να ακολουθηθεί η διαδικασία έκδοσης. Θα συναινέσει για να ρθει στην Ελλάδα και να αντιμετωπίσει την υπόθεση. Κατάλαβε ότι είναι μονόδρομος να αντιμετωπίσει την υπόθεση. Έχει επιχειρήματα και δεν είναι ο δολοφόνος του Άλκη. Επέβαινε το μοιραίο βράδυ στο λευκό αυτοκίνητο, το Citroen».

Σύμφωνα ο 20χρονος κατάφερε να διαφύγει στις 00:40 μετά τα μεσάνυχτα της 2 Φεβρουαρίου, δηλαδή 24 ώρες μετά το έγκλημα, από τον μεθοριακό σταθμό της Κρυσταλλοπηγής, με αυτοκίνητο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είναι στενός φίλος του 23χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία και είχε συλληφθεί πρώτος.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.737 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συνεχίζονται οι απολογίες – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Παράλληλα, συνεχίζονται σήμερα, οι απολογίες των κατηγορούμενων για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη ενώ ήδη από χθες προφυλακίστηκαν δύο από τους συλληφθέντες μετά την απολογία τους, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως.

Οι δύο τους απολογήθηκαν χθες για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του Άλκη και τον τραυματισμό των δύο φίλων του ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης. Υπενθυμίζεται  ότι ήδη έχει κριθεί προφυλακιστέος ο 23χρονος αλβανικής καταγωγής, που αποτέλεσε την πρώτη σύλληψη για τη δολοφονία.

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.