ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ρόγκα: «Ήρθε η ώρα να πάρουμε τον πρώτο μας τίτλο»

Υπερήφανη για την ομάδα του Παναθηναϊκού ήταν η Πέννυ Ρόγκα στις δηλώσεις μετά την πρόκριση επί της ΑΕΚ και επεσήμανε πως ήρθε η ώρα για την κατάκτηση ενός τίτλου.

Ρόγκα: «Ήρθε η ώρα να πάρουμε τον πρώτο μας τίτλο»

Υπερήφανη για την ομάδα του Παναθηναϊκού, ήταν η Πέννυ Ρόγκα στις δηλώσεις μετά την πρόκριση επί της ΑΕΚ και επεσήμανε πως ήρθε η ώρα για την κατάκτηση ενός τίτλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχαμε δύο χαρές σήμερα (σ.σ έχει γενέθλια η Εβίτα Ξηντάρα). Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και ευτυχισμένη. Είχα καιρό να νιώσω έτσι. Είμαι περήφανη. Είμαστε ομάδα γεννημένη για τα δύσκολα. Βγάλαμε έξω δύο διεκδικητές και πάμε στο final 4. Παλιότερα φτάναμε στην πηγή και δεν πίναμε νερό. Ήρθε η ώρα να πάρουμε τον πρώτο μας τίτλο για φέτος. Το ότι είμαστε το φαβορί δε σημαίνει ότι δε θα μπούμε με σοβαρότητα και θα δώσουμε το 100%

Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα με ποιοτικό και καλό σερβίς. Ξέραμε ότι θα μας δυσκολεύσει. Έπαιξε ρόλο και η κούραση. Ως μεγάλη ομάδα καταφέραμε να διαχειριστούμε και την κούραση και να πάρουμε την πρόκριση».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...