ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Ανεβάζει επίπεδο τον Παναθηναϊκό ο υγιής Κουρμπέλης»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στην επιστροφή του Δημήτρη Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό, στον φορμαρισμένο Παλάσιος και το ματς με την Λαμία.

Νικολογιάννης: «Ανεβάζει επίπεδο τον Παναθηναϊκό ο υγιής Κουρμπέλης»

Ως το μεγαλύτερο θέμα της χθεσινής ημέρας στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε o Tάσος Νικολογιάννης την επιστροφή του Δημήτρη Κουρμπέλη, εξηγώντας και το γιατί.

«Ο Κουρμπέλης έχει μεγάλη δύναμη ψυχής, δεν φανερώνει εύκολα τα συναισθήματά του. Είναι χαμηλών τόνων, κοιτάζει μόνο την δουλειά του και την ομάδα που αγωνίζεται. Δείχνει ότι ήθελε να βγάλει κάποια πράγματα για το πόσο δύσκολα πέρασε. Είναι μια μεγάλη επιστροφή, αν είναι υγιής μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τον Παναθηναϊκό, θα απελευθερώσει και τον Βιγιαφάνιες. Είχε τρομερή όρεξη και κίνητρο για να παίξει. Ο Παναθηναϊκός δεν τον πίεσε, του επέτρεψε να δει και δικούς του γιατρούς κι αυτό το εκτίμησε. Σιγά-σιγά με 10λεπτα, 20λεπτα και ημίωρα θα βρει τον ρυθμό του. Ήξεραν ότι θα επέστρεφε γύρω στον Γενάρη και για αυτό δεν προχώρησε σε απόκτηση άλλου εξαριού», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το «τριφύλλι» άλλαξε εικόνα χθες κόντρα στην Αναγέννηση, με την είσοδο κάποιων βασικών παικτών οι οποίοι έχουν περισσότερη ποιότητα από όσους έπαιζαν.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.391 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενώ έκανε ειδική μνεία στον Γκατσίνοβιτς, τονίζοντας πως στην πορεία θα δείξει αυτά που οδήγησαν στην απόκτησή του, αλλά και στον φορμαρισμένο Παλάσιος, που ήρθε στον Παναθηναϊκό και… βάζει σφραγίδα.

Παράλληλα, αναφορικά με το προσεχές ματς των «πράσινων» κόντρα στην Λαμία, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι πιθανότατα θα έχουν τον Αλεξανδρόπουλο, ενώ λίγο δύσκολο να είναι έτοιμος ο Μαουρίσιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.