ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Αρνείται τη δολοφονία του Άλκη ο 21χρονος πρώην ποδοσφαιριστής: Δε σκοτώθηκε κανείς με το δρεπάνι λέει ο δικηγόρος του

Αρνείται τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη με το δρεπάνι ο 21χρονος πρώην ποδοσφαιριστής που απολογείται ενώπιον της 7ης ανακρίτριας αναφέροντας μέσω του δικηγόρου του Απόστολου Λύτρα ότι «πράγματι κατείχε το δρεπάνι, όμως δεν έχει χτυπηθεί κανένας με το δρεπάνι αλλά με άλλο μέσο».

Αρνείται τη δολοφονία του Άλκη ο 21χρονος πρώην ποδοσφαιριστής: Δε σκοτώθηκε κανείς με το δρεπάνι λέει ο δικηγόρος του

«Έχω πει και θα το ξαναπώ σεβόμενος τον πόνο της οικογένειας του Άλκη. Ο Άλκης θα μπορούσε να είναι παιδί όλων μας. Από κει και πέρα θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες για το τι έκανε ο καθένας και τον βαθμό συμμετοχής. Αυτό που ήδη ξέρω και ευελπιστώ να το πει στην απολογία του ο κατηγορούμενος που εκπροσωπώ είναι ότι τα πράγματα έχουν γίνει με διαφορετικό τρόπο από ότι ξέρουμε μέχρι στιγμής», ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας δηλώνοντας ότι επιθυμεί να πρώτα να απολογηθεί ο εντολέας του και στη συνέχεια να αναφέρει τι έχει πληροφορηθεί ο ίδιος.

Σε σχέση με τα πρώτα στοιχεία που γνωρίζει από τον 21χρονο, ο κ. Λύτρας σημείωσε ότι «δεν έχει καμία εμπλοκή. Πράγματι, κατείχε το δρεπάνι. Δεν έχει χτυπηθεί κανένας με το δρεπάνι αλλά με άλλο μέσο. Το δρεπάνι ήταν στο όχημα που επιβιβάστηκε, του έπεσε μετά. Και είπε έχασα το δρεπάνι. Σε μένα το χει αναφέρει και περιμένω να το καταθέσει και στην ανακρίτρια. Είναι μετανιωμένος και ζητά συγνώμη από την οικογένεια».

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.