ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βιτάλ: «Χαρούμενος εγώ και η οικογένειά μου – Ώρα να πάμε τελικό»

Σε ιστοσελίδα της Βραζιλίας μίλησε ο Ματέους Βιτάλ, και ανέφερε πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του στον Παναθηναϊκό.

Βιτάλ: «Χαρούμενος εγώ και η οικογένειά μου - Ώρα να πάμε τελικό»

Ο Βραζιλιάνος που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Κορίνθιανς στον Παναθηναϊκό, μιλώντας σε ιστοσελίδα της Βραζιλίας, αναφέρθηκε στην πρόκριση των «πρασίνων» στα ημιτελικά του θεσμού, ενώ σχολίασε και την παρουσία του στο «τριφύλλι» ως τώρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματέους Βιτάλ:

«Παίξαμε δύο καλά παιχνίδια και καταφέραμε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο. Είναι ένας πολύ σημαντικός θεσμός για μας, ένας μεγάλος στόχος που θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο και πλησιάζει προς το τέλος του. Πηγαίνουμε βήμα-βήμα. Τώρα είναι ώρα να δουλέψουμε για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε και να βρεθούμε στον τελικό».

Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό ως τώρα:

«Αυτό που συνάντησα είναι ένα διαφορετικό είδος ποδοσφαίρου, με πολλή ένταση και πάθος. Είμαι χαρούμενος εδώ, όπως το ίδιο συμβαίνει και με την οικογένειά μου. Είναι μια εξαιρετική εμπειρία, ένα μάθημα για τη ζωή. Όλοι με καλωσόρισαν, κατάφερα να βρω θέση στην ομάδα και να έχω ένα σερί αγώνων στην ενδεκάδα».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 23.644 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.