ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δέκα συλλήψεις για όσα έγιναν στο Κορωπί

Η χθεσινή "υποδοχή" οπαδών στο Κορωπί και τα όσα συνέβησαν οδήγησαν την αστυνομία σε 10 συλλήψεις.

Δέκα συλλήψεις για όσα έγιναν στο Κορωπί

Η χθεσινή “υποδοχή” οπαδών στο Κορωπί και τα όσα συνέβησαν οδήγησαν την αστυνομία σε 10 συλλήψεις.

Θυμίζουμε ότι χθες το βράδυ κατά την άφιξη της αποστολής από την Καρδίτσα, περίπου 30-40 οπαδοί ήταν στο Κορωπί και υποδέχθηκαν την ομάδα με αποδοκιμασίες σε έντονο και απειλητικό ύφος. Μάλιστα, προκλήθηκαν κάποιες φθορές κατά την αποχώρησή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

«Βραδινές ώρες χθες (9-2-2022), κατά την άφιξη αποστολής ποδοσφαιρικής ομάδας στο προπονητικό της κέντρο στο Κορωπί, ομάδα ατόμων που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο, κινήθηκε απειλητικά εναντίον της με ύβρεις.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.582 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, που προέβησαν σε αναζητήσεις για τον εντοπισμό των ανωτέρω ατόμων, προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, -15- άτομα.

Από την διενεργηθείσα προανάκριση, κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση των ατόμων που συμμετείχαν στις προαναφερόμενες έκνομες ενέργειες και συνελήφθησαν -10- άτομα (ημεδαποί ηλικίας από 20 έως 32 ετών), εκ των προσαχθέντων.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για διατάραξη κοινής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.