ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη: Ο 20χρονος πάει να παραδοθεί στις ελληνικές αρχές

Ο 20χρονος Αλβανός, που κατηγορείται για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, παραδόθηκε σήμερα (10.02.2022) στις αλβανικές αρχές στην Κορυτσά, συνοδευόμενος από τον πατέρα του.

Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη: Ο 20χρονος πάει να παραδοθεί στις ελληνικές αρχές

Όπως επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του, Παρασκευάς Σπυράτος, στο newsit.gr, ο 20χρονος Αλβανός πηγαίνει στα σύνορα για να παραδοθεί στις ελληνικές αρχές. «Εμφανίστηκε αυτοβούλως και παραδόθηκε δηλώνοντας ότι παραιτείται κάθε δικαιώματός του να παραμείνει στη χώρα του και θέλει να έρθει στην Ελλάδα για να δικαστεί», είχε δηλώσει νωρίτερα.

Το μεσημέρι, ο πατέρας του νεαρού συνοδεύοντάς τον στον αξιωματικό υπηρεσίας του είπε: «Αυτός είναι ο γιος μου που ψάχνουν στην Ελλάδα».

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.921 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ήμουν στο περιστατικό αλλά δεν τον σκότωσα εγώ», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στους αλβανούς αστυνομικούς ο 20χρονος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του newsit.gr.

Πηγή: Newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.