ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Οι λεπτομέρειες της πρότασης από MLS για Ιωαννίδη και γιατί απορρίφθηκε»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες της πρότασης που ήρθε από ομάδα του MLS για τον Φώτη Ιωαννίδη και γιατί απορρίφθηκε από τον Παναθηναϊκό.

Νικολογιάννης: «Οι λεπτομέρειες της πρότασης από MLS για Ιωαννίδη και γιατί απορρίφθηκε»

Όλες τις λεπτομέρειες της πρότασης που ήρθε από ομάδα των ΗΠΑ (MLS) στον Παναθηναϊκό για τον Φώτη Ιωαννίδη αποκάλυψε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Είναι ένα θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες 5-6 μέρες. Η ομάδα από το MLS είχαν δει τον Ιωαννίδη σε αρκετά παιχνίδια και ήθελαν έναν νεαρό παίκτη με αυτά τα στοιχεία. Έκαναν μια αρχική κρούση με ένα ποσό γύρω στο 1,5 εκατ. και έφτασαν τελικά σε πρόταση 2 εκατ. που με μπόνους έφτανε στα 2,5 εκατ. ευρώ. Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήταν κάθετα αρνητική λέγοντας επί της ουσίας πως ‘δεν υπάρχει ποσό για το οποίο διαπραγματευόμαστε», τόνισε.

«Η πρόταση απορρίφθηκε για δύο λόγους: Πρώτον, στον Παναθηναϊκό πιστεύουν πολύ στον παίκτη και θεωρούν πως αν εξελιχθεί μπορεί να φέρει και παραπάνω χρήματα στο μέλλον. Και δεύτερον, γιατί αν έφευγε ο Ιωαννίδης θα έμενε ο Παναθηναϊκός με έναν φορ, τον Καρλίτος, μιας και ο Μακέντα οδεύει προς χειρουργείο. Γι’ αυτό ο Παναθηναϊκός είπε όχι και το θέμα έχει τελειώσει», πρόσθεσε.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.193 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αποκάλυψε, δε, πως «… την πρόταση μετέφερε στον Παναθηναϊκό ο Ίλια Ίβιτς, ο οποίος είχε κάνει και τη μεταγραφή του Σφιντέρσκι από τον ΠΑΟΚ σε ομάδα του MLS».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.