ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δολοφονία Άλκη: Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα έλαβε ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία – «Περιφερειακός ο ρόλος μου» επιμένει

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα έλαβε ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία και οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Δολοφονία Άλκη: Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα έλαβε ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία - «Περιφερειακός ο ρόλος μου» επιμένει

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας απ’ όπου και έλαβε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του.

Μιλώντας σε δημοσιογράφος ο δικηγόρος του Παρασκευάς Σπυράτος, ανέφερε ότι 20χρονος ήταν στο αυτοκίνητο στη θέση πίσω από το συνοδηγό, δεν έφερε μαζί του κάποιο αντικείμενο και δεν κατάφερε ουσιαστικά χτυπήματα κατά τον κρίσιμο ρόλο που εξελίχθηκε το περιστατικό ενώ δήλωσε ξανά ότι ο ρόλος του εντολέα του ήταν περιφερειακός.

Ο 20χρονος που κατηγορείται για συμμετοχή στη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη αφέθηκε ελεύθερος από τις αλβανικές αρχές και νωρίς την Πέμπτη παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα στην Κορυτσά. Ο 20χρονος που λίγες ώρες μετά τη δολοφονία διέφυγε στην Αλβανία, μεταφέρθηκε στα ελληνοαλβανικά σύνορα το βράδυ της Πέμπτης και παραδόθηκε στις Αρχές.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.208 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ΕΛ.ΑΣ, επιβεβαίωσε ότι ο 20χρονος εμφανίστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη στα σύνορα, δυνάμει εκδοθέντος εντάλματος σύλληψης. Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος μέσω του δικηγόρου του έχει δηλώσει μετανιωμένος για τη συμμετοχή στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη και από το γεγονός ότι διέφυγε στη χώρα του μετά το συμβάν. Υποστήριξε ότι θα πει την αλήθεια για όσα συνέβησαν τη νύχτα της επίθεσης.

«Θέλω να γυρίσω πίσω και να δικαστώ για να πω όλη την αλήθεια για το τι πραγματικά έγινε εκείνο το βράδυ. Λυπάμαι πολύ για το παιδί», ήταν τα πρώτα λόγια του 20χρονου, αφότου ήρθε σε επαφή με τον δικηγόρο του. Σημειώνεται πως σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης».

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.