ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ιωαννίδης στο p24: “Να γυρίσουμε το… κουμπί – Μπορώ να δώσω πολλά περισσότερα”

Ο Φώτης Ιωαννίδης μιλάει στο panathinaikos24.gr για τη συνέχεια στον Παναθηναϊκό, τους στόχους, αλλά και τη δική του απόδοση.

Ιωαννίδης στο p24:

Ο Φώτης Ιωαννίδης μιλάει στο panathinaikos24.gr για τη συνέχεια στον Παναθηναϊκό, τους στόχους, αλλά και τη δική του απόδοση.

Ο νεαρός φορ σε δηλώσεις τουs στην ιστοσελίδα μας μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα, στέλνει το μήνυμά του για καλύτερη συνέχεια και άμεση ανάκαμψη του “τριφυλλιού”.

Αναλυτικά

Για τη νίκη επί της Αναγέννησης στην Καρδίτσα: “Θεωρώ ότι κάναμε απλώς το καθήκον μας. Έπρεπε να έρθουμε εδώ σοβαροί και να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι όπως κάθε άλλο. Το κάναμε νομίζω από το πρώτο λεπτό. Καταφέραμε και σκοράραμε και πήραμε μια νίκη, η οποία θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια”.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 20.718 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν η νίκη αυτή είναι μια αρχή για καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια: “Ισως είναι ένας τρόπος να γυρίσουμε λίγο το κουμπί και το μομέντουμ στην ομάδα και να καταφέρουμε να αρχίσουμε ένα σερί καλών αποτελεσμάτων”.

Για την έξοδο στην Ευρώπη και τον στόχο Κυπέλλου: “Προφανώς εμείς από την αρχή της χρονιάς είχαμε βάλει αυτούς τους στόχους και συνεχίζουν να είναι η προτεραιότητά μας”.

Για τη δική του απόδοση και τη συνέχεια: “Βρίσκω τα πατήματά μου και θεωρώ ότι μπορώ να δώσω πολλά περισσότερα στη συνέχεια. Να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχουμε”.

Για το μήνυμά του στον κόσμο ενόψει της συνέχεια: “Είναι λογικό να υπάρχει απογοήτευση. Θέλουμε να μας στηρίζει και να προσπαθούμε κι εμείς για το καλύτερο δυνατό και να φέρουμε τα αποτελέσματα που θέλει το κλαμπ”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.