ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Βίντεο-ντοκουμέντο: Δύο από τους δράστες σε εξέδρα αγώνα 4 ώρες πριν τη δολοφονία του Άλκη!

Ο 23χρονος εμφανίζεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην οργάνωση της εξέδρας. Το ίδιο πρόσωπο δείχνουν και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι ως οργανωτή της επίθεσης στου Χαριλάου.

Βίντεο-ντοκουμέντο: Δύο από τους δράστες σε εξέδρα αγώνα 4 ώρες πριν τη δολοφονία του Άλκη!

Λίγες ώρες πριν τη δολοφονία του Άλκη τουλάχιστον δύο από τους δράστες βρίσκονταν στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ για αγώνα βόλεϊ με τον Ολυμπιακό και όπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε ο ΣΚΑΙ, ο 23χρονος εμφανίζεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην οργάνωση της εξέδρας.

Το ίδιο πρόσωπο δείχνουν και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι ως οργανωτή της επίθεσης στου Χαριλάου.

4 ώρες πριν τη δολοφονία

Τέσσερις ώρες πριν τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, τουλάχιστον 2 δράστες βρίσκονταν στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ και παρακολουθούσαν τον αγώνα βόλεϊ με τον Ολυμπιακό.

Ανατροπή: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς!
Ανατροπή: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς! 255.956 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...