ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σίμτσακ: «Δεν έχει κάτι σοβαρό ο Νέντοβιτς»

Στον τραυματισμό του Νεμάνια Νέντοβιτς, στάθηκε μετά τη λήξη της αναμέτρησης το μέλος του «πράσινου» τεχνικού τιμ, Βασίλης Σίμτσακ.

Σίμτσακ: «Δεν έχει κάτι σοβαρό ο Νέντοβιτς»

Ο βοηθός του Δημήτρη Πρίφτη, τόνισε πως δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός του Σέρβου γκαρντ, ενώ επεσήμανε την πολύ καλή εμφάνιση που έκαναν όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού για να έρθει το «διπλό» στην έδρα της Βιλερμπάν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού στη NOVA:

Για τον Νέντοβιτς: «Πριν λίγο που μίλησα με τον Νέντοβιτς μου είπε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, παρά μόνο κάτι κράμπες».

Για το αν έπρεπε να παίξει λιγότερο: «Έπρεπε να παίξει λιγότερο, αλλά οι συνθήκες του αγώνα σε αναγκάζουν να βγεις πολλές φορές εκτός πλάνου».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.581 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ματς: «Τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα στα ατομικά χαρακτηριστικά από την αρχή και το πρώτο λεπτό. Έκαναν focus στο ματς και έτσι φτάσαμε στη νίκη. Η τρίτη περίοδος δεν ήταν καλή, αλλά στην τέταρτη μπήκαμε καλά και σωστά και πήραμε το ματς».

Για τη δημιουργία: «Είναι σημαντικό. Στην πρώτη περίοδο πασάραμε καλά την μπάλα και την αλλάζαμε σωστά, Στο τέταρτο δεκάλεπτο είχαμε τον Μέικον, που μπορεί να έβαλε μόνο 4 πόντους, αλλά δημιούργησε πολλούς με τον Ουάιτ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...