ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ουάιτ: «Ικανοποιημένοι από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα»

Στον τρόπο που αγωνίστηκε όλη η ομάδα για να καταφέρει να πάρει τη νίκη κόντρα στη Βιλερμπάν, στάθηκε ο Οκάρο Ουάιτ.

Ουάιτ: «Ικανοποιημένοι από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα»

Στον τρόπο που αγωνίστηκε όλη η ομάδα για να καταφέρει να πάρει τη νίκη κόντρα στη Βιλερμπάν, στάθηκε ο Οκάρο Ουάιτ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Οκάρο Ουάιτ στο flash interview:

«Είμαστε ικανοποιημένοι. Κάθε φορά που παίρνεις μια νίκη στο δρόμο της Euroleague, είμαστε ικανοποιημένοι. Νομίζω ότι έχουμε μια ομάδα από παιδιά που παίζουν καλά και παλέψαμε σκληρά.

Είναι πολύ σημαντικό. Αγωνιζόμαστε όλη τη σεζόν, οπότε προσπαθούμε να να τελειώσουμε δυνατά, να παλέψουμε σκληρά και να παίξουμε σκληρά».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 60.193 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα ο Αμερικανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού ανέφερε και στη NOVA: «Είναι πολύ καλό για εμάς, καταφέραμε να παίξουμε ένα παιχνίδι και να πάρουμε την νίκη, είναι πολύ σημαντικό ότι τα καταφέραμε.

Το πιο σημαντικό δεν ήταν ούτε η άμυνα, ούτε η επίθεση αλλά η αυτοπεποίθηση που μπαίνεις να παίξεις ένα παιχνίδι και ο τρόπος με τον οποίο σκέφτεσαι την συνέχεια σου στην Euroleague. Δηλαδή πόσο ζεστός είσαι να παίξεις τέτοια ματς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.