ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Γιόβιτς μπαίνει στο κλίμα και ανεβάζει επίπεδο τον Παναθηναϊκό!

Ο Στέφαν Γιόβιτς ανεβάζει στροφές και είναι έτοιμος να δώσει στον Παναθηναϊκό αυτό που εδώ και χρόνια του έλειπε. Το Panathinaikos24.gr αναλύει.

Ο Γιόβιτς μπαίνει στο κλίμα και ανεβάζει επίπεδο τον Παναθηναϊκό!

Και… επιτέλους πλέι μέικερ! Ο Στέφαν Γιόβιτς έχει έρθει στον Παναθηναϊκό εδώ και 20 μέρες και ήδη έχει αρχίσει να δείχνει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά και να ανεβάσει επίπεδο το τριφύλλι. Είναι δεδομένα ο πρώτος καθαρός πλέι μέικερ. Ο πρώτος στην μετά Καλάθη εποχή που δείχνει ότι μπορεί να κάνει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού πιο ορθολογικό.

Σίγουρα δεν βρίσκεται στο 100% από θέμα φυσικής κατάστασης, πράγμα που φαίνεται από τα περάσματα του. Ακόμα όμως και στο επίπεδο που είναι τώρα βοηθάει την ομάδα. Έχει το καθαρό μυαλό και την ηρεμία που τόσο πολύ έλειπε από το παιχνίδι της ομάδας.

Στο χθεσινό ματς αγωνίστηκε 33 λεπτά και πέτυχε 6 καθοριστικούς πόντους, ενώ όταν τραυματίστηκε ο Νέντοβιτς μπήκε και βοήθησε, ώστε ο Παναθηναϊκός να κρατήσει το προβάδισμα και να φτάσει στην εκτός έδρας νίκη που τόσο πολύ έψαχνε.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.661 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα είναι εξίσου σημαντικό να τονιστεί ότι «τάισε» και τον Γιώργο Παπαγιάννη. Πέρασε αρκετές φορές την μπάλα στην ρακέτα ουσιαστικά βοήθησε στο να αξιοποιηθεί ο Έλληνας σέντερ.

Αν λοιπόν μόλις μετά από 15 μέρες μόλις στην ομάδα φαίνεται ήδη η διαφορά, φανταστείτε να φτάσει στο 80% της φυσικής κατάστασης πόσο θα βοηθήσει την ομάδα.

Είναι δεδομένο λοιπόν ότι μπαίνει στο κλίμα, ανεβάζει στροφές και είναι έτοιμος να αποτελέσει σημείο αναφοράς του Παναθηναϊκού του Δημήτρη Πρίφτη. Αν συνεχίσει έτσι μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τους πράσινους. Από κει και έπειτα ενόψει του φάιναλ φορ του Κυπέλλου η παρουσία του μπορεί να αποδειχθεί κομβική. Φυσικά όλα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος, αλλά αποτελεί δεδομένο ότι οι πράσινοι έβαλαν στο ρόστερ τους έναν μπασκετμπολίστα, με χαρακτηριστικά που έλειπαν από το υπάρχον ρόστερ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.