ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κυψέλη: Έδεσαν το στόμα τα παιδιού με μονωτική ταινία για τιμωρία – Έκρυβαν τα οστά σε εργαλειοθήκη

Οι δύο δράστες έχουν ήδη ομολογήσει το έγκλημα, το οποίο σημειώθηκε τον Ιανουάριο του 2017.

Κυψέλη: Έδεσαν το στόμα τα παιδιού με μονωτική ταινία για τιμωρία - Έκρυβαν τα οστά σε εργαλειοθήκη

Σοκάρουν τα δεδομένα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της δολοφονίας στην Κυψέλη, όπου 29χρονη γυναίκα με τον τότε σύντροφό της είχαν σκοτώσει τον επτάχρονο γιο τους και έκρυβαν για πέντε χρόνια τη σορό.

Ο 33χρονος άνδρας από την Πολωνία ισχυρίστηκε ότι τη μέρα που πέθανε ο μικρός Ανδρέας αντιδρούσε στην τιμωρία που του είχε βάλει προκειμένου όπως ισχυρίστηκε να φτιάξει ο χαρακτήρας του. Τον είχε νηστικό και να κάθεται όρθιο και όταν το παιδί διαμαρτυρήθηκε εκείνος φέρεται να του έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία. Η μητέρα φέρεται σε όλα αυτά να ήταν παρούσα.

Όπως είπαν στους αστυνομικούς, άφησαν το παιδί μόνο του σε αυτή την κατάσταση και όταν μετά από ώρα πήγαν να το δουν το βρήκαν νεκρό. Αμέσως άρχισαν να καταστρώνουν σχέδιο πώς να κρύψουν τα ίχνη τους και το πτώμα. Έβαλαν τη σορό του μικρού Ανδρέα στη σοφίτα και την σφράγισαν με σανίδες.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 58.211 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δήλωσαν την εξαφάνισή του στις Αρχές και σε όποιον ρωτούσε έλεγαν ότι το παιδί το πήρε μαζί του στην Πολωνία ο βιολογικός του πατέρας. Από την ημέρα που σημειώθηκε το έγκλημα το ζευγάρι είχε αλλάξει δύο σπίτια.

Όταν έφυγαν από το σπίτι που σκότωσαν το παιδί έβαλαν τα απομεινάρια της σορού του σε ένα κουτί σαν εργαλειοθήκη με τον δράστη σύμφωνα με αστυνομικές πηγές να το κουβαλά συνεχώς μαζί του, προκειμένου να μην το βρουν οι αστυνομικοί. Εν συνεχεία έκρυψαν αυτή την εργαλειοθήκη μέσα σε καναπέ. Το κουτί αυτό έχει αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...