ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μπραμπίλα: «Ωραίο συναίσθημα να παίζω – Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου»

Για την πρώτη της συμμετοχή στις εγχώριες διοργανώσεις με την ομάδα του Παναθηναϊκού και την απόδοσή της, μίλησε η Μαριάνα Μπραμπίλα.

Μπραμπίλα: «Ωραίο συναίσθημα να παίζω - Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου»

Η Βραζιλιάνα αθλήτρια της ομάδας του Παναθηναϊκού ήταν εντυπωσιακή στην πρώτη της συμμετοχή στο ελληνικό πρωτάθλημα και επεσήμανε πως έχει αρχίσει να προσαρμόζεται στα δεδομένα των «πρασίνων».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι ένα ωραίο συναίσθημα να είμαι στον αγωνιστικό χώρο και να προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Η αρχή ήταν πολύ δύσκολη για εμένα. Στη συνέχεια όλα έγιναν ευκολότερα. Το κλειδί για να προσαρμοστώ ήταν οι διαρκείς προπονήσεις με την ομάδα και να μπω στο κομμάτι της ομάδας. Θέλουμε να νικάμε. Τώρα έχουμε μπροστά τον στόχο του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος. Όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.