ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ισόπαλη η Κ-19 του Παναθηναϊκού με την Λαμία

Οι Νέοι του τριφυλλιού ήρθαν 0-0 με την Λαμία.

Ισόπαλη η Κ-19 του Παναθηναϊκού με την Λαμία

Χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση της Κ19 του Παναθηναϊκού με τη Λαμία για την 23η αγωνιστική της Super League. Οι Πράσινοι που είχαν να αντιμετωπίσουν γι’ άλλη μια αγωνιστική πολλά προβλήματα, κόλλησαν στο μηδέν απέναντι στη Λαμία (0-0) και για πρώτη φορά έπεσαν απ’ την κορυφή της βαθμολογίας καθώς τους προσπέρασε ο Αστέρας Τρίπολης.

Στο 10′ η Λαμία προσπάθησε να απειλήσει με σουτ του Γιαννακάκου αλλά ο Λίλο απέκρουσε σε κόρνερ. Οι Πράσινοι απάντησαν στο 16′ με εκτέλεση φάουλ του Πορφυρόπουλου έπειτα από πάσα του Καλοσκάμη αλλά ο αντίπαλος γκολκίπερ μπλόκαρε. Το Τριφύλλι δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ στο 32′ με κεφαλιά του Νταμπίζα που κατέληξε άουτ και στο 50′ με σουτ του ίδιου παίκτη που δεν βρήκε στόχο.

Στο 61′ ο Παναθηναϊκός άγγιξε το γκολ με σουτ του Λιατίφη που κατέληξε λίγο άουτ μετά από ωραία συνεργασία του Βολάκη με τον Προδρομίτη. Η τελευταία φάση καταγράφηκε στο 85′ έπειτα από καλή μπαλιά του Προδρομίτη αλλά το σουτ του Νταμπίζα μέσα απ’ την περιοχή και πάλι δεν βρήκε στόχο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.387 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός: Λίλο, Ζαφείρης (65′ Καρνέζης), Καμαρός, Κολόμπο, Προδρομίτης, Πορφυρόπουλος (71′ Κωστόπουλος), Ψύλλας (71′ Τόρρα), Λιατίφης, Νταμπίζας, Καλοσκάμης, Βολάκης.

Λαμία: Τρόπουλος, Πέτρου, Κώστας, Τρούμπουλος, Δερματάς, Δαβής, Μαργαρίτης, Αναγνωστόπουλος, Κοντονίκος, Κυριζάκης, Γιαννακάκος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.