ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πάτησε γκάζι και συνέτριψε τον ΠΑΣ Γιάννινα

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού είχε εύκολο έργο απέναντι στην ομάδα των Ιωαννίνων την οποία και συνέτριψε με (76-48) εντός έδρας για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πάτησε γκάζι και συνέτριψε τον ΠΑΣ Γιάννινα

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού είχε εύκολο έργο απέναντι στην ομάδα των Ιωαννίνων την οποία και συνέτριψε με (76-48) εντός έδρας για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η Ελένη Καπογιάννη χρησιμοποίησε όλες τις διαθέσιμες αθλήτριες, έβγαλε συμπεράσματα ενόψει και των επόμενων αναμετρήσεων, με τις «πράσινες» να βγάζουν, σφυγμό και ποιότητα.

Το ματς

Οι «πράσινες» της Ελένης Καπογιάννη ξεκίνησαν πολύ καλά την αναμέτρηση και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα επτά πόντων στο πρώτο πεντάλεπτο (17-10). Οι γηπεδούχες μάλιστα, δεν άργησαν να ανεβάσουν τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό (22-12 στο 6’) και με την Ελένη Καπογιάννη να έχει ανοίξει από νωρίς το rotation έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ με +13 (28-15).

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 414 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρά τις αρκετές αλλαγές στην πεντάδα του Παναθηναϊκού, το «τριφύλλι» συνέχισε να κυριαρχεί στο παρκέ και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Από την εξαιρετική άμυνα, οι «πράσινες» βρήκαν καλό ρυθμό και στην επίθεση εκτοξεύοντας τη διαφορά στο +23 (38-15) στο 15’. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός είχε φτάσει στο +27 (50-23), έχοντας ουσιαστικά «καθαρίσει» τη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με το πόδι στο «γκάζι» και στο τρίτο δεκάλεπτο παρά τη μεγάλη διαφορά που είχε «χτίσει» νωρίτερα, ενώ οι παίκτριες και των δύο ομάδων εμφάνιζαν μεγαλύτερη ελευθερία στις κινήσεις τους. Έτσι η μεγαλύτερη ποιότητα των «πρασίνων» είχε ως αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το +33 (59-26) στο 23’.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο ρυθμός του αγώνα χαμήλωσε, η τεχνικός του «τριφυλλιού» συνέχισε να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες, δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα. Το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου βρήκε τον Παναθηναϊκό στο +22 (62-40).

Η τέταρτη περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι δύο προπονητές συνέχισαν τις δοκιμές, ο ΠΑΣ κατάφερε να ρίξει τη διαφορά κάτω από τους 20 (63-45 στο 33′), αλλά ο Παναθηναϊκός φόρτσαρε στην τελική ευθεία και πήρε τη νίκη με τελικό σκορ τον 76-48.

Τα δεκάλεπτα: 28-15, 50-23, 62-40, 76-48.

Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Ριντ 21 (1), Φίτζγκεραλντ 15 (1), Ζιάκα 2, Σταμάτη 7 (1), Λύμουρα 6( 1), Κωτούλα, Μπουντούρη, Γρηγοροπούλου 3, Μυλωνάκη 7, Χολμς 10, Χατζηνικολάου 5.

ΠΑΣ Γιάννινα (Δουβίτσας): Μπλάσιερ 1, Χούλη 5(1), Σαρηγιαννίδου 3, Θεοδώρου 6 (1), Καλαμπάκου 3 (1), Χρηστάκη 8 (2), Σλιμ 16, Παπαδοπούλου 4, Δημητριάδου, Μαρίνη 2.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.