ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Καπογιάννη: «Κρατάω τη εμφάνιση της ομάδας – Θέλω να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι»

Στην συνολική εικόνα της ομάδας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, στάθηκε η προπονήτρια της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού.

Καπογιάννη: «Κρατάω τη εμφάνιση της ομάδας - Θέλω να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι»

Η Ελένη Καπογιάννη αναφέρθηκε στην παρουσία που είχαν όλες οι αθλήτριες που χρησιμοποίησε στην αναμέτρηση, τόνισε πως επιθυμεί να βλέπει συνεχή βελτίωση και επεσήμανε πως για να φτάσει η ομάδα στην κατάκτηση των στόχων της, θα πρέπει να μη σταματήσει να δουλεύει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το κάναμε εύκολο το παιχνίδι γιατί παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Απλά στο ημίχρονο χαλαρώσαμε γιατί νομίζαμε ότι τελείωσε το παιχνίδι και βρεθήκαμε μία ταχύτητα κάτω από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην τρίτη περίοδο.

Δεν αντέχει σε κριτική το ματς, παρ’ όλα αυτά κρατάω τη διάθεση που έδειξε η ομάδα μου στην άμυνα, εκτός από την κοιλιά που κάναμε. Είμαστε βελτιωμένοι σε αυτό το επίπεδο, πρέπει να βελτιώσουμε κι άλλα πράγματα, αλλά είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύω ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.817 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη διάρκεια της διακοπής δουλέψαμε, τα κορίτσια έχουν ανέβει, αξίζουν τον χρόνο που παίρνουν, δεν τους το χαρίζουμε, όταν δεν είναι καλές θα μείνουν έξω. Νομίζω ότι έχουμε μεγαλώσει λίγο το ροτέισιον, είναι όλες μάχιμες, όλες κάτι μπορούν να δώσουν και τις εμπιστευόμαστε.

Η Φιτζέραλντ είναι πολύ καλή παίκτρια, χρειαζόταν ένα διάστημα προσαρμογής, γιατί μπορεί να είναι καλά, αλλά είναι και μικρή. Θεωρώ ότι σε κάθε παιχνίδι θα είναι καλύτερη κι αυτή σαφώς ανεβάζει το επίπεδο της ομάδας μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.