ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει ο Μποχωρίδης με Ηρακλή

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον προσαγωγό και τέθηκε στην διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη για την εξ' αναβολής αναμέτρηση με τον Ηρακλή.

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει ο Μποχωρίδης με Ηρακλή

Την προετοιμασία του για την εξ’ αναβολής αναμέτρηση με τον Ηρακλή, ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός.

Ο Δημήτρης Πρίφτης είδε τον Λευτέρη Μποχωρίδη να ξεπερνά τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε τις προηγούμενες ημέρες και να είναι διαθέσιμος για το ματς της Δευτέρας κόντρα στον «Γηραιό».

Αντίθετα από τον Έλληνα γκαρντ, εκτός συνεχίζει να παραμένει ο Ιωάννης Παπαπέτρου λόγω της χειρουργικής επέμβαση που έκανε στο ιγμόρειο.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.253 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι ο αρχηγός των «πρασίνων» θα είναι ο μοναδικός απόντας από το ματς, με τον Δημήτρη Πρίφτη να βλέπει τα προβλήματα των απουσιών να μειώνονται και να μπορεί να σχεδιάσει με μεγαλύτερη άνεση τα αγωνιστικά του πλάνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.