ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ιωαννίδης: «Μοναδικό συναίσθημα τα δύο γκολ» (Vid)

Ο MVP της αναμέτρησης κόντρα στη Λαμία, τόνισε πως είναι μοναδικό συναίσθημα τα δύο γκολ και επεσήμανε πως το πιο σημαντικό ήταν η νίκη για τον Παναθηναϊκό.

Ιωαννίδης: «Μοναδικό συναίσθημα τα δύο γκολ» (Vid)

Ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας, καθώς σκόραρε και τα δύο γκολ στο 2-0.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:

Για το πως αισθάνεται μετά τα δύο γκολ του: «Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα. Είναι κάτι μοναδικό μέσα στο γήπεδο, όταν το αντιλαμβάνεσαι. Εγώ είμαι πρώτα απ’ όλα χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να πάρει τους 3 βαθμούς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό νομίζω».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 10.474 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την αυτοπεποίθηση που είχε: «Πάντα μπαίνω με αυτοπεποίθηση, είναι κάτι που έχω μέσα μου από μικρός. Ποτέ δεν φοβάμαι, μπορώ να πάρω οποιαδήποτε πρωτοβουλία, οτιδήποτε χρειαστεί για την ομάδα. Είναι κάτι που το βγάζω όλο και περισσότερο στο παιχνίδι μου».

Για το πως αξιολογεί την εμφάνιση της ομάδας και την επιστροφή στις νίκες: «Ίσως υπάρχει ένα μάγκωμα αυτή την περίοδο. Μέσα από αυτά τα αποτελέσματα θα εξαφανιστεί και θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να επιστρέψουμε σε έναν καλό ρυθμό και να ανέβουμε εκεί που πρέπει στην βαθμολογία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.