ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Καλαμπάκου: «Ελπίζω να πάρει ακόμα ένα πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός – Η πόρτα για μένα δεν έχει κλείσει»

Η Άσπα Καλαμπάκου αγωνίστηκε κόντρα στην πρώην ομάδα της και εξέφρασε την επιθυμία να κατακτήσει το «τριφύλλι» ακόμα ένα πρωτάθλημα.

Καλαμπάκου: «Ελπίζω να πάρει ακόμα ένα πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός - Η πόρτα για μένα δεν έχει κλείσει»

Η αθλήτρια του ΠΑΣ, μίλησε για την επιστροφή της στο «Π. Γιαννακόπουλος» στα συναισθήματά της όταν αγωνίζεται στην έδρα του Παναθηναϊκού και επεσήμανε πως η πόρτα για εκείνη δεν έχει κλείσει σχετικά με ενδεχόμενη επιστροφή της, την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι πάντα όμορφο για μένα να παίζω εδώ, είναι το γήπεδό μου, ας το πούμε έτσι, με άλλη ομάδα σήμερα, αλλά δεν πειράζει. Έχουμε σοβαρή διαφορά δυναμικότητάς. Εμείς ήρθαμε ουσιαστικά για να προπονηθούμε για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που έχουμε στο Κύπελλο, για να προκριθούμε δηλαδή, την Πέμπτη.

Οπότε λόγω δυναμικότητας, είχαμε επιπλέον και κάποιες ελλείψεις, ήρθαμε περισσότερο για να προπονηθούμε εντός εισαγωγικών. Ο Παναθηναϊκός είναι ο Παναθηναϊκός. Εύχομαι πραγματικά καλή επιτυχία. Ελπίζω να πάρουν ακόμη ένα πρωτάθλημα φέτος. Η πόρτα για μένα δεν έχει κλείσει».

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.