ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Ιωαννίδης φώναξε δυνατά ότι είναι εδώ! (vids)

Ο Φώτης Ιωαννίδης με δύο γκολ χάρισε τη νίκη επί της Λαμίας και έδειξε ότι είναι εδώ και μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Ο Ιωαννίδης φώναξε δυνατά ότι είναι εδώ! (vids)

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη επί της Λαμίας με δύο γκολ. Δύο γκολ που πέτυχε ο νεαρός ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού, Φώτης Ιωαννίδης.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς του έδωσε φανέλα βασικού για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι και ο Ιωαννίδης τον δικαίωσε. Πήρε την ομάδα στις πλάτες του χάρισε ένα εύκολο τρίποντο, που το είχε τόσο μεγάλη ανάγκη του τριφύλλι, μετά από τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Ο νεαρός είχε να σκοράρει από τις 26 Σεπτεμβρίου του 2021. Από τότε μέχρι τώρα τα πράγματα δεν ήταν καθόλου εύκολα. Ο Ιωαννίδης λίγο πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και αφότου είχε σκοράρει βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, πράγμα που τον πήγε πολύ πίσω. Λίγο αφότου επέστρεψε μετά από αυτή την ταλαιπωρία αντιμετώπισε και άλλο πρόβλημα. Συγκεκριμένα, σε ένα παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων υπέστη θλάση, πράγμα που τον άφησε για έναν μήνα και κάτι παραπάνω εκτός αγωνιστικών χώρων.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 103.610 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η επανεμφάνιση του σε αγώνα του τριφυλλιού έγινε στις 5 Ιανουαρίου, όταν μπήκε αλλαγή στο ματς με τον Άρη στη Λεωφόρο. Από κει και έπειτα ο Γιοβάνοβιτς άρχισε να του δίνει λεπτά συμμετοχής και τελικά στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη πήρε φανέλα βασικού. Το χθεσινό ματς ήταν το τρίτο που έπαιζε βασικός και δικαίωσε απόλυτα τον προπονητή του για την πίστη που έδειξε στο πρόσωπό του, παρά το γεγονός ότι δεν είχε βρει δίχτυα.

Έδειξε σε όλους ότι μπορεί να βοηθήσει και να δώσει γκολ και βαθμούς σε μια χρονική περίοδο που τους έχει πολύ μεγάλη ανάγκη το τριφύλλι. Μάλιστα τα γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση με την Λαμία ήταν το ένα καλύτερο από το άλλο. Στο 4ο λεπτό του αγώνα,πάτησε γερά και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο αριστερό γάμα του Σαράνοφ.΄Στη συνέχεια του αγώνα ήταν πολύ καλός. Είχε σωστές τοποθετήσεις, έσπαγε σωστά την μπάλα στους συμπαίκτες του ενώ αποτελούσε μια διαρκή απειλή για την άμυνα της Λαμίας.

Στο 83ο λεπτό του αγώνα μάλιστα σφράγισε τη νίκη με ένα υπέροχο τέρμα. Συγκεκριμένα, πήρε την μπάλα με πλάτη έξω από την περιοχή, με ωραία προσποίηση άφησε πίσω του τον Άνταμ Τζανετόπουλο και με ένα κεραυνό στο αριστερό γάμα έγραψε το τελικό 2-0.

Μια πειστική εμφάνιση από τον νεαρό, που δείχνει ότι ο Γιοβάνοβιτς σωστά τον πίστεψε και ο Παναθηναϊκός σωστά απέρριψε την πρόταση που ήρθε γι΄ αυτόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...