ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ήττα για την Κ17 στο ντέρμπι

Οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού ηττήθηκαν 3-1 απ' τον Ολυμπιακό στον Κορυδαλλό

Ήττα για την Κ17 στο ντέρμπι

Την ήττα με 3-1 γνώρισε η Κ17 του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Προοδευτικής για τη 16η αγωνιστική της Super League Κ17. Οι Πράσινοι, παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν στο γήπεδο, δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας μολονότι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 2-2 προτού διαμορφωθεί το τελικό σκορ.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο σκορ στο 26′. Ο Αρσενίδης έβγαλε την ασίστ με διαγώνια μπαλιά για τον Μοίρα, ο οποίος «έγραψε» το 1-0, ενώ στο 55′ οι Ερυθρόλευκοι πέτυχαν το 2-0 με προσωπική ενέργεια του Παπακανέλλου. Το Τριφύλλι, μολονότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με διαφορά δύο γκολ, δεν τα παράτησε και στο 76′ σκόραρε με τον Νότα με εκτέλεση πέναλτι μειώνοντας σε 2-1. Μάλιστα, και πάλι ο Νότας στο 80′, έχασε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει, αστοχώντας μέσα απ’ τη μικρή περιοχή.

Οι Πράσινοι ανοίχτηκαν για να κυνηγήσουν το γκολ της ισοφάρισης κι ο Ολυμπιακός βρήκε την ευκαιρία για να σκοράρει για τρίτη φορά στο 92′ με λόμπα του Μαυρόπουλου διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.775 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ολυμπιακός: Έξαρχος, Αρσενίδης, Σαββάκης, Πρεκατές, Μπουμπουλίμα, Αλαφάκης (80′ Νίνος), Γατόπουλος (80′ Φαναράς), Μουζακίτης (80′ Σταράκης), Μοίρας, Παπακανέλος (72′ Μπουκάλας), Δρόσος (67′ Μαυρόπουλος).

Παναθηναϊκός: Παπανικολόπουλος, Κοκκάκης, Χασανάγκο (72′ Τόμπρας), Πιτσώτης, Κάτρης, Νικολετόπουλος, Σπαθάρης (83′ Παπατριανταφύλλου), Ρομάνο (83′ Καραγκούνης), Νότας, Γεωργουλάκης (59′ Φικάι), Ναλιτζής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.