ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρίφτης: «Θα λείπει ο Παπαπέτρου από το Final Four – Σήμερα πήραμε τη νίκη, αν και δεν είχαμε το μυαλό μας στο ματς» (Vid)

Χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου θα πάει στο final four του Κυπέλλου Ελλάδας ο Παναθηναϊκός, όπως τόνισε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά τη λήξη του ματς με τον Ηρακλή.

Πρίφτης: «Θα λείπει ο Παπαπέτρου από το Final Four - Σήμερα πήραμε τη νίκη, αν και δεν είχαμε το μυαλό μας στο ματς» (Vid)

Χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου θα πάει στο final four του Κυπέλλου Ελλάδας ο Παναθηναϊκός, όπως τόνισε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά τη λήξη του ματς με τον Ηρακλή.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην εικόνα του «τριφυλλιού» κόντρα στον Ηρακλή και ήταν φανερά ενοχλημένος από την ράθυμη εικόνα των παικτών του.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την νίκη της ομάδας του:

Για το ματς με τον Ηρακλή: «Είναι σαφές ότι το μυαλό μας δεν ήταν εδώ σε όλο το παιχνίδι. Προς το τέλος ανεβήκαμε αμυντικά και κερδίσαμε καθαρά. Δεν είχαμε το μυαλό μας εδώ, είναι προφανές, δεν παίξαμε δυνατά».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.678 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν οι παίκτες του είχαν το μυαλό τους στο Κύπελλο: «Το Κύπελλο είναι την Παρασκευή. Δεν θα έπρεπε να είναι εκεί το μυαλό μας. Σήμερα είναι Δευτέρα, έχουμε δουλειές».

Για τον Ιωάννη Παπαπέτρου και την πιθανή απουσία του στο Final Four: «Θα λείπει ο Παπαπέτρου, αυτό είναι το πιο πιθανό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...