ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Στη φυλακή ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία – Τι υποστήριξε

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 20χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου, στην περιοχή Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη.

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Στη φυλακή ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία - Τι υποστήριξε

Ο 20χρονος που αρχικά είχε διαφύγει στην Αλβανία και παραδόθηκε λίγες μέρες αργότερα στις ελληνικές αρχές παρουσίασε τη δική του θέση για το φονικό επεισόδιο.

Μέσω του συνηγόρου του περιέγραψε τον δικό του ρόλο ως «περιφερειακό». «Καθόμουν σε ένα από τα αυτοκίνητα, στη θέση πίσω από τον συνοδηγό. Δεν έφερα μαζί μου κάποιο αντικείμενο και δεν κατάφερα ουσιαστικά χτυπήματα κατά τον κρίσιμο χρόνο που εξελίχθηκε το ουσιώδες περιστατικό», φέρεται να είναι η θέση που διατυπώνει.

«Έφτασα στο σημείο, κατά την επίθεση και κυνήγησα τον πιο εύσωμο που τράπηκε σε φυγή. Είδα αυτόν που χτύπησε με το δρεπάνι και είδα και εκείνον που χτυπούσε με μαχαίρι. Στην πρώτη σειρά ήταν και αυτός που είχε το (μαχαίρι) καραμπίτ ενώ ήταν και άλλοι γύρω από αυτούς» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο 20χρονος στην απολογία του.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.364 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον Εισαγγελέα την Τρίτη ο Ντίνος – Τι υποστήριξε

Έξι ώρες διήρκησε η απολογία του 20χρονου «Ντίνου» ο οποίος παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές το πρωί της Δευτέρας. Πρόκειται για το 12ο άτομο που αναζητούσαν οι Αρχές όλες αυτές τις ημέρες καθώς οδηγούσε το γκρι Polo που βρέθηκε στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του Άλκη και των δύο φίλων του στη Θεσσαλονίκη.

Ο «Ντίνος», σύμφωνα με το υλικό της δικογραφίας δεν κατέβηκε ποτέ από το αυτοκίνητο και δεν επιτέθηκε στα τρία παιδιά, όμως μέσα στο γκρι Polo μετέφερε 3 από τους δράστες.

«Δεν είναι οργανωμένος οπαδός καμίας ομάδας, δεν είναι μέλος κανενός Συνδέσμου, δεν είχε συμμετάσχει ποτέ στο παρελθόν σε επεισόδια αθλητικής ή άλλης μορφής βίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η οικογένεια του «Ντίνου».

Όπως σημειώνει η οικογένεια, ο 22χρονος δεν συμμετείχε στο επεισόδιο με κανέναν τρόπο. Μέσω της οικογένειάς του ο 12ος συλληφθείς δηλώνει συγκλονισμένος και εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Άλκη.

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.