ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Αθλητές της χρονιάς Γκελαούζος, Γεωργιάδου, βραβείο ήθους στον Αγραπιδάκη

Τα πρόσωπα της χρονιάς βράβευσε ο Παναθηναϊκός Α.Ο κατά την κοπή πίτας του Συλλόγου.

Παναθηναϊκός: Αθλητές της χρονιάς Γκελαούζος, Γεωργιάδου, βραβείο ήθους στον Αγραπιδάκη

Τα πρόσωπα της χρονιάς βράβευσε ο Παναθηναϊκός Α.Ο κατά την κοπή πίτας του Συλλόγου.

Ο μαραθωνοδρόμος Κώστας Γκελαούζος και η ξιφομάχος Δέσποινα Γεωργιάδου αναδείχτηκαν αθλητές της χρονιάς στα «βραβεία Παναθηναϊκού» που καθιερώνει ξανά ο σύλλογος.

Ο Κώστας Γκελαούζος με τη νίκη του στον Μαραθώνιο της Αθήνας κατέρριψε το ρεκόρ διαδρομής από Έλληνα αθλητή. Ο ίδιος τόνισε κατά τη βράβευσή του: «Ευχαριστώ για την τιμή να με ανακηρύξετε αθλητή του Παναθηναϊκού. Έχω μιλήσει πολλές φορές, έχω πει πόσο Παναθηναϊκός είμαι και πόσο αγαπώ αυτό που κάνω και πόσω μάλλον τώρα που είμαι στην ομάδα επτά χρόνια. Σκοπός μου είναι να καταφέρω να φτάσω ακόμη πιο ψηλά και τον εαυτό μου και τον σύλλογο. Μαζί να έχουμε αυτή την κοινή πορεία.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.148 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ετοιμάσει κάτι για σήμερα. Αλλά σκεφτόμουν ότι αυτή την στιγμή αν με ρωτήσεις τι είναι πιο σημαντικό, ότι έκανα 2:16.49 ή ότι έδωσα αυτό το ρεκόρ στον Παναθηναϊκό, νομίζω ότι είναι αυτό. Ότι έδωσα αυτό το ρεκόρ στον Παναθηναϊκό. Όχι γιατί ο χρόνος είναι κακός, πιστεύω ότι μπορώ να το φτάσω ακόμη πιο ψηλά. Πιστεύω ότι αυτό το ρεκόρ μπορεί να το φτάσω ακόμη πιο ψηλά και με τον σύλλογό μου να πάμε και να σπάσουμε και το πανελλήνιο ρεκόρ. Να δώσω κι άλλες νίκες και επιτυχίες στον Παναθηναϊκό. Εύχομαι σε όλους τους αθλητές υγεία πάνω απ’ όλα, επιτυχίες πάρα πολλές και να φτάσουμε τον σύλλογο ψηλά».

Η Δέσποινα Γεωργιάδου απουσίαζε στο εξωτερικό για προετοιμασία.

Τιμήθηκε, επίσης, με το “βραβείο ήθους” ο Ρούλης Αγραπιδάκης με τον Σωτήρη Πανταλέοντα να παραλαμβάνει τη διάκριση και να τονίζει: «Όταν μου ζήτησε η διοίκηση να κάνω αυτή τη βράβευση στον Ρούλη Αγραπιδάκη η αλήθεια ήταν ότι ήταν πολύ συγκινητικό για μένα. Καταρχάς μόνο και μόνο που μου το ζήτησε η διοίκηση αυτό. Επειδή έτυχε να είμαστε σε ένα ταξίδι με την ομάδα έγραψα κάποια λόγια που θέλω να τα διαβάσω όταν θα είναι και ο Ρούλης παρόντας να τα ακούσει γιατί είναι μέσα από την καρδιά μου. Είναι καλά μιλάμε κάθε μέρα. Μιλήσαμε και πριν από λίγο. Όπως ξέρετε η καρδιά του Ρούλη έχει αγάπη για όλον τον κόσμο. Είναι σημαντικό να έχουμε τέτοιους ανθρώπους στον σύλλογο. Αν προσωποποιούσαμε με κάποιον τρόπο την αγάπη, την αφοσίωση προς τον σύλλογο, το πρόσωπο αυτό θα ήταν ο Ρούλης Αγραπιδάκης. Του στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια και σε λίγες ημέρες να είναι και πάλι στα γήπεδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...