ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο ατζέντης του Χεζόνια στέλνει τον Καντέρ στον Παναθηναϊκό! (pic)

Ο ατζέντης του Μάριο Χεζόνια ανέφερε ότι ο Ενές Καντέρ θα πάει στον Παναθηναϊκό.

Ο ατζέντης του Χεζόνια στέλνει τον Καντέρ στον Παναθηναϊκό! (pic)

Ο μάνατζερ του Μάριο Χεζόνια, Κρις Χιλ, με ανάρτησή του στο twitter σχολίασε τις δηλώσεις του Ενές Φρίντομ Καντέρ στο OPEN.

Ο Τούρκος είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στο OPEN:

«Τώρα που έχω το αμερικανικό διαβατήριο μου σκοπεύω να επισκεφτώ την Ελλάδα με την ελπίδα να συναντηθώ με τον πρωθυπουργό, σχετικά με τις επαναπροωθήσεις των Τούρκων προσφύγων. Ανάλογα με το πώς θα πάει η κουβέντα μας αυτή θα του μιλήσω και για το ενδεχόμενο να αγωνιστώ επαγγελματικά στην Ελλάδα».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 52.889 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

O Κρις Χιλ έκανε retweet τις δηλώσεις και τόνισε πως αν ο Τούρκος αγωνιστεί στην Ελλάδα θα σημαίνει πως ο Καντέρ θα φορέσει τη φανέλα του  Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...