ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέντοβιτς: «Γι’ αυτό πήγα στον Παναθηναϊκό και δεν επέστρεψα στον Ερυθρό Αστέρα»

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς αναφέρθηκε στις συζητήσεις που είχε με τον Ερυθρό Αστέρα το καλοκαίρι του 2020 και εξήγησε γιατί επέλεξε τον Παναθηναϊκό, για να συνεχίσει την καριέρα του.

Νέντοβιτς: «Γι' αυτό πήγα στον Παναθηναϊκό και δεν επέστρεψα στον Ερυθρό Αστέρα»

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς αναφέρθηκε στις συζητήσεις που είχε με τον Ερυθρό Αστέρα το καλοκαίρι του 2020 και εξήγησε γιατί επέλεξε τον Παναθηναϊκό.

Ο Σέρβος \μίλησε στην “Al Jazeera Balkans”: «Μετά τη δεύτερη σεζόν μου στο Μιλάνο δεν ανανέωσα το συμβόλαιό μου. Δεν με πείραζε να επιστρέψω και να ξεκινήσω από την αρχή την καριέρα μου. Είχα μια συζήτηση με τον πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα, Νεβόισα Τσόβιτς, αλλά ο τότε προπονητής της ομάδας (σ.σ. Σάσα Ομπράντοβιτς) είχε αμφιβολίες. Για εμένα ο προπονητής είναι ο πιο σημαντικός σε μια ομάδα. Αν σε θέλει, όλα θα είναι πιο εύκολα. Δεν μπορούσαμε να ταιριάξουμε.

Τότε με κάλεσαν από τον Παναθηναϊκό, χωρίς αμφιβολίες. Ήξερα αμέσως πως αυτός θα ήταν ο επόμενος προορισμός μου».

Χαμός στο Βερολίνο: Τόσοι οπαδοί του Παναθηναϊκού αναμένονται στο final 4!
Χαμός στο Βερολίνο: Τόσοι οπαδοί του Παναθηναϊκού αναμένονται στο final 4! 3.641 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.