ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιόβιτς: «100% συγκεντρωμένοι για να κατακτήσουμε τον πρώτο στόχο» (Vid)

Ο Σέρβος διεθνής μπασκετμπολίστας αναλύει τους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας, μιλάει για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, αλλά και το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.

Γιόβιτς: «100% συγκεντρωμένοι για να κατακτήσουμε τον πρώτο στόχο» (Vid)

Η ώρα του Final Four έφτασε στο Κύπελλο Ελλάδας και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ φιλοξενεί το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ Στέφαν Γιόβιτς.

Ο Σέρβος διεθνής μπασκετμπολίστας αναλύει τους δύο ημιτελικούς, Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Προμηθέας (17:00) και Ολυμπιακός-ΑΕΚ (20:00), που διεξάγονται την Παρασκευή, στο Ηράκλειο.

Μιλάει για τους στόχους του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην εφετινή σεζόν και αποκαλύπτει ποιον θα ήθελε αντίπαλο στον τελικό της Κυριακής (17:00). Αναφέρεται ακόμα στη σχέση του με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, την υποδοχή που είχε από τους φιλάθλους όταν υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και τα σχέδιά του για το μέλλον.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.972 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Το Κύπελλο είναι ο πρώτος στόχος που θέλουμε να κατακτήσουμε και πρέπει όλοι να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι σε αυτόν. Γνωρίζω πόσο σημαντικό είναι για τους φίλους της ομάδας», τονίζει ο Σέρβος πόιντ γκαρντ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...