ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Έχασε με κάτω τα χέρια

Ο Παναθηναϊκός ήταν σε πολύ κακή μέρα και γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ στη Σύρο.

Έχασε με κάτω τα χέρια

Ο Παναθηναϊκός έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ από τον Φοίνικα στη Σύρο.

Οι πράσινοι παρατάχθηκαν χωρίς τον Θανάση Πρωτοψάλτη στο ματς, είχαν πολλά προβλήματα στην υποδοχή τους και δεν κατάφεραν να πάρουν αυτό που ήθελαν.

Το τριφύλλι ήταν κοντά στα δυο πρώτα σετ, ωστόσο δεν πήρε κάτι με αποτέλεσμα να ρίξει και την ψυχολογία του ενόψει της συνέχεια. Το τελικό 3-0 υπέρ του Φοίνικα, που καιγόταν για τη νίκη, βάζει δύσκολα για την πρωτιά.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.178 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έμεινε στους 30 βαθμούς ενώ ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά με το οποίο ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του πρωταθλήματος.

Τα σετ 3-0 (25-23, 26-24, 25-20)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.