ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Εκανε αυτό που έπρεπε και επιτέλους πήρε αυτό που άξιζε!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τη νίκη του Παναθηναϊκού με 3-0 επί του Απόλλωνα στην Ριζούπολη και το γεγονός, ότι για πρώτη φορά φέτος και αφού έχει φάει αρκετές πιστολιές πήρε αυτό που άξιζε από την διαιτησία.

Εκανε αυτό που έπρεπε και επιτέλους πήρε αυτό που άξιζε!

Με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς να δώσει δικαίωμα στον Απόλλωνα να ελπίζει ότι μπορεί να κάνει ότι έκανε στην Ριζούπολη κόντρα σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Αρη ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε. Νίκησε με 0-3 αντί για 0-7 σε ένα παιχνίδι που θα το θυμόμαστε για τις απίστευτες χαμένες ευκαιρίες. Τόσες πολλές χαμένες ευκαιρίες από τον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι έχω να δω πολλά χρόνια.

Ο Απόλλων άρχισε το παιχνίδι κλειστά και μόλις έγινε το 0-2 στο 15 έκανε το λάθος να παίξει πιο ψηλά. Αν κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν πιο εύστοχοι, η ήταν πιο ομαδικοί στο τέλος θα είχαν βάλει έξι, επτά γκολ. Για να φθάσει στη νίκη ο Παναθηναϊκός πήρε αυτό που εδικαιούτο από τον διαιτητή Ευαγγέλου. Δύο πέναλτι που ήταν ο ορισμός των πέναλτι. Στο πρώτο ο Μπαξεβανίδης άτσαλα κλώτσησε τον Αϊτόρ, που ήταν έτοιμος να σκοράρει με το κεφάλι μετά από σέντρα του Σάντσες. Στο δεύτερο πέναλτι ο Ιωαννίδης πήγε να αποφύγει τον Κάστρο εντός περιοχής και ο παίκτης του Απόλλωνα τον ανέτρεψε χαμηλά με το πόδι του. Και τα δύο πέναλτι εκτέλεσαν εύστοχα ο Παλάσιος και ο Αϊτόρ και το 0-2 ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι.

Καταλαβαίνει κανείς ότι αν ο Παναθηναϊκός έπαιρνε τα πέναλτι που εδικαιούτο και στο Ηράκλειο και στην Τούμπα τώρα θα είχε τουλάχιστον 40 βαθμούς μπορεί και 42 και θα ήταν στην τρίτη θέση.

Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός
Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός 830 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ευτυχώς στην Ριζούπολη δεν έπεσε νέα πιστολιά και η ομάδα πήρε το τρίποντο που άξιζε. Με Αϊτόρ, Παλάσιος να κάνουν άνω-κάτω την άμυνα του Απόλλωνα . Ο πρώτος κέρδισε το πρώτο πέναλτι, ευστόχησε στο δεύτερο και από δική του προσπάθεια έγινε το 0-3 με αυτογκόλ. Ο δεύτερος σημείωσε το πρώτο γκολ, είχε συμμετοχή στο πέναλτι που κέρδισε ο Αϊτόρ και γενικά δημιούργησε πολλά ρήγματα. Ο Παλάσιος έφθασε τα 7 γκολ και είναι δεύτερος σκόρερ του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα πίσω από τον Καρλίτος.

Ετσι όπως νίκησε χθες πρέπει να παίρνει αυτά τα ματς ο Παναθηναϊκός. Στο 15 είχε γίνει το 0-2 και μετά τέλος . Φυσικά οι χαμένες ευκαιρίες θα πρέπει να γίνουν μάθημα, διότι είναι κρίμα να είναι η ομάδα τόσο δημιουργική και απέναντι στην εστία οι παίκτες να μην κάνουν το απλό.

Τώρα πάει η ομάδα στο Αγρίνιο για να κάνει το 3 στα 3 αυτή την εβδομάδα, να εδραιωθεί στην τετράδα και να φθάσει και την τριάδα. Θα είναι δύσκολο το ματς, αλλά από τον Παναθηναϊκό εξαρτάται.

*Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης από την ώρα που μπήκε και με εξαίρεση μία σέντρα στον Ιωαννίδη που έχασε το γκολ, δεν έδινε την μπάλα και προσπαθούσε να σημειώσει ο ίδιος γκολ, αγνοώντας τους συμπαίκτες του που ήταν σε καλύτερη θέση. Τα χρόνια περνάνε, αλλά νοοτροπία δεν αλλάζει και δικαιώνει τον Γιοβάνοβιτς που πλέον τον υπολογίζει μόνο σαν αλλαγή. Με αυτή τη νοοτροπία δεν θα πάει πουθενά, δυστυχώς διότι έχει πολύ καλά στοιχεία σαν παίκτης.

*Μετά την Λαμία ήρθε ο Απόλλωνας να βγάλει ανακοίνωση και να σπάσει και αυτός τα γραφικόμετρα. Για τα πέναλτι που ήταν μαρς και ήθελε ο Απόλλωνας να γίνει ότι στο Ηράκλειο και στην Τούμπα και ο Παναθηναϊκός να …πιστολιαστεί. Καμία ανακοίνωση για το παγκόσμιο ρεκόρ, που κάνατε, με την επαναπρόσληψη του προπονητή, που είχατε διώξει πριν ένα μήνα θα βγάλετε;

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...