ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Προπονήθηκαν οι «πράσινοι» στα «Δύο Αοράκια» – Ομιλία Αλβέρτη για ψυχολογικούς λόγους! (Pics)

Προπονήθηκε η ομάδα του Παναθηναϊκού στο κλειστό γήπεδο «Δύο Αοράκια». Παρέμβαση και ηγετική ομιλία από τον Φραγκίσκο Αλβέρτη ενόψει ημιτελικού.

Προπονήθηκαν οι «πράσινοι» στα «Δύο Αοράκια» - Ομιλία Αλβέρτη για ψυχολογικούς λόγους! (Pics)

Η ομάδα του Παναθηναϊκού βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (17/2) στο Ηράκλειο και νωρίτερα προπονήθηκε στο κλειστό γήπεδο «Δύο Αοράκια», όπου την Παρασκευή (18/2, 17:00) θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα στον πρώτο ημιτελικό.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην Κρήτη με 13 παίκτες στην αποστολή (Γιόβιτς, Μποχωρίδης, Μέικον, Νέντοβιτς, Αβδάλας, Σαντ Ρος, Χουγκάζ, Μαντζούκας, Ουάιτ, Κασελάκης, Έβανς, Καββαδάς, Παπαγιάννης) οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να μην έχει αγωνιστικά προβλήματα πέρα από την απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, υπήρξε και ηγετική παρέμβαση από τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, ο οποίος θέλησε να τονώσει ψυχολογικά τους «πράσινους», καθώς έχει τεράστια εμπειρία από τέτοιες διοργανώσεις.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.893 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε τις φωτογραφίες

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.