ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δολοφονία Άλκη: Καταθέτουν στην ανακρίτρια οι φίλοι του

Στο γραφείο της ανακρίτριας βρέθηκαν νωρίς το απόγευμα δύο από τους φίλους του Άλκη που βίωσαν την δολοφονική ενέδρα, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου, στην περιοχή Χαριλάου.

Δολοφονία Άλκη: Καταθέτουν στην ανακρίτρια οι φίλοι του

Ο ένας από τους δύο τραυματίστηκε έπειτα από την αιματηρή επίθεση, ενώ ο άλλος πρόλαβε και διέφυγε. Οι δύο νεαροί κλήθηκαν να καταθέσουν, περιγράφοντας το χρονικό του φονικού επεισοδίου.

Οι ίδιοι και οι υπόλοιποι της παρέας του Άλκη κλήθηκαν να αναγνωρίσουν τους 12 κατηγορούμενους, αύριο (18/2) το πρωί, σε ειδικό χώρο εντός του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης. Σκοπός είναι να γίνει ξεκάθαρη η συμμετοχή του καθένα στο αιματηρό έγκλημα.

Απολογείται ο 12ος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Άλκη

Στο μεταξύ, ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης απολογείται αυτή την ώρα ο 22χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.436 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο 12ος κατηγορούμενος για το φονικό – οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου – παραδόθηκε στην αστυνομία την περασμένη Δευτέρα.

Όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος φέρεται να αρνείται την ουσιαστική συμμετοχή του στο άγριο έγκλημα, υποστηρίζοντας ότι δεν εγκατέλειψε το όχημα και πως δεν γνώριζε για τον οπλισμό που μετέφεραν οι συγκατηγορούμενοί του -και ήδη προσωρινά κρατούμενοι- ούτε για την επικείμενη επίθεση.

Αναβλήθηκε η δίκη του 22χρονου για τον σουγιά

Παράλληλα, λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης, αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης η δίκη του 22χρονου ο οποίος παραδόθηκε για την εμπλοκή του στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Μετά την παράδοση του, στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ένας σουγιάς και εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε αναβολή γιατί απουσίαζε ο δικηγόρος του. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα ορίζοντας νέα δικάσιμο για την ερχόμενη εβδομάδα. Στη συνέχεια αναμένεται να απολογηθεί στην 7η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της θανατηφόρας επίθεσης, στην περιοχή Χαρίλαου.

Μαζί με άλλους 11 νεαρούς κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, επίθεση με αντικείμενα και άλλα αδικήματα.

Πηγή: Grtimes.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.