ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Στο κλειστό του Αγίου Θωμά η ρεβάνς με την Χάλκμπανκ – Γιατί δεν προχώρησε η σκέψη για ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι την Χαλκμπανκ στη ρεβάνς για τον ημιτελικό του Challenge Cup.

Παναθηναϊκός: Στο κλειστό του Αγίου Θωμά η ρεβάνς με την Χάλκμπανκ - Γιατί δεν προχώρησε η σκέψη για ΟΑΚΑ

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού σκεφτόταν να ζητήσει η ρεβάνς για την ημιτελικά φάση του Challenge Cup κόντρα στην τουρκική Χάλκμπανκ, να διεξαγόταν στην κεντρική σάλα των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ.

Ωστόσο για να προχωρούσε αυτή η σκέψη, δεν θα έπρεπε να υπάρχει αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού είτε για την Ελλάδα είτε για την Ευρωλίγκα.

Πλέον, μετά και την ανακοίνωση των εξ’ αναβολής αναμετρήσεων από την Ευρωλίγκα και τον ορισμό της αναμέτρησης κόντρα στην Ζαλγκίρις Κάουνας για την 1η Μαρτίου, κάθε σκέψη της διοίκησης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού έλαβε τέλος.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 989 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι, οι παίκτες της ομάδας του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, θα αγωνιστούν κόντρα στους Τούρκους στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, με την πληρότητα να είναι στο 50% μετά και τα νέα μέτρα που προανήγγειλε η κυβέρνηση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...